Connect with us

Hír

Josh McDaniels jobb csapatra pályázik

 

Josh McDaniels, a Patriots támadóguruja nemrég bejelentette, hogy inkább marad még egy évig koordinátor és nem hajt a 49ers főedzői állására. Ez amúgy egy teljesen vállalható döntés, hisz a 49ersnél jelenleg nem a türelmükről és az összeszedettségükről híresek, egy egyéves kalandért pedig kár lenne költöztetni a családot (ez volt egyébként McDaniels indoka is). Viszont most sokan arról kezdtek pletykálni, hogy a támadókoordinátor inkább arra vár, hogy egy jobb csapatnál legyen üresedés: a Titansnél, a Lionsnál vagy épp a Patriotsnál.

 

Josh McDaniels

 

A Patriots nem újdonság, hisz sokan tartják Bill Belichick méltó utódjának, aki Jimmy Garoppolóval együtt egy dinasztiát épít ki New Englandben. Persze ehhez az kellene, hogy BB visszavonuljon, amire egyelőre nincs sok esély, így reálisabb célpont lehet számára a Titans és a Lions.

 

A Lions nagyon adná magát, hisz a csapat GM-e, Bob Quinn 16 évig volt a Patriots alkalmazásában, rengeteg volt Patriots játékos megfordult már Detroitban, ráadásul Jim Caldwellt még csak ki sem kell vágni, hisz egy év után lejár a szerződése. Ráadásul itt egy top10-es irányítója is lenne.

 

A Titanses Mike Mularkey szerződése ugyan nem járna le 2018-ra, viszont még egy rájátszás nélküli szezon után (hisz idén is elszúrták a Jaguars elleni meccsen) erősen inogna alatt a pad. McDaniels pedig miért ne vállalná be Marcus Mariotát, a liga egyik legjobb támadófalával?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!