Connect with us

Hír

Újabb nagy név a Jaguars védőfalában

 

Tavaly Malik Jacksont igazolta le a Jaguars a Super Bowl-győztes Broncostól a védőfalba (6 év, $85,5 millió), most pedig a Cardinalstól érkezik a veterán Calais Campbell, aki még meg nem erősített hírek szerint évi $14 milliót fog keresni Jacksonville-ben.

 

hi-res-f57edf4711ab89bdebdedffd756b1032_crop_north

 

A 30 éves védő nagyjából karrierje csúcsán van, a PFF a tavalyi szezonját a második legjobbra értékelte a ligában a posztján (Aaron Donald mögött), 53 szerelése, 8 sackje, 2 kierőszakolt, 3 összeszedett és ebből 1 visszahordott fumble-je volt 2016-ban. Az egyetlen kérdés vele kapcsolatban, hogy hány év lehet még a tankjában.

 

Campbellt 2008-ban az 50. pickkel húzta ki a Cardinals és a csapat ikonikus játékosává vált, az utóbbi közel egy évtizedben a liga egyik legjobb 3-4-es defensive endje volt. Sosem hagyott ki három meccsnél többet egy szezonban, a Jaguars fiatal védelmének pedig nagyon jól jön majd a veterán mentor jelenléte. Campbell a negyedik legjobb elérhető játékos volt még a top100-as listánkon. A Jagsnek a Redskins elől sikerült elhappolnia a védőfalembert.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!