Connect with us

Hír

A Bills kirúgta Doug Whaleyt!

Egészen furcsa dolog történt a Bills háza táján, ugyanis a draft után egy nappal megváltak a genereal managerüktől, Doug Whaleytől, aki négy évig irányította a csapat ügyeit. A volt GM mellett az összes scout is lapátra került, a csapat tulajdonosa Terry Peluga döntése nyomán. Az eset előzményeiről korábban beszámoltunk, amikor napvilágra kerültek a pletykák, hogy Whaley napjai meg vannak számolva.

 

 

Az elmúlt négy esztendőben a Buffalo 30-34-es mérleget tudhatott magáénak, csupán egy pozitív mérlegű szezont sikerült összehozniuk, számos személyzeti változáson mentek keresztül, mely most érte el tetőfokát Whaley elbocsájtásával. Ez egy egészen ritka eset, hiszen a draft után közvetlenül nem szoktak GM-eket kirúgni, főleg nem úgy, hogy az egész munkájukat egy új vezetés fogja átvenni.

 

Az offseasonben kinevezett vezetőedző Sean McDermott ezek után valószínűleg sokkal nagyobb teret fog kapni és esélyes, hogy nem csak vezetőedzői feladatokat fog ellátni, hanem bizonyos general manageri tevékenységet is át fog majd venni. Érdekes lesz majd megfigyelni, mire fog menni ezzel a szerepkörre az újdonsült head coach, illetve mit fog majd kezdeni a nemrégiben kiválasztott játékosokkal, akik csak részben az  ő emberei, sokkal inkább Whaley munkásságának eredményei.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!