Connect with us

Hír

Abdullah: mindegy ki jön, mindenkit lenyomok

Ameer Abdullah magabiztosságával nincsenek gondok annak ellenére, hogy eddig nem nagyon szolgálta meg az érte adott második körös picket. Persze hozzá kell tenni, hogy a liga talán legrosszabb futásblokkoló támadófala dolgozott előtt, illetve tavaly szinte az egész szezont kihagyta sérülés miatt. Nem is bosszantotta magát, az sem érdekelte volna, ha Adrian Peterson vagy LeGarrette Blount Detroitbe költözik:

 

Ez teljesen hidegen hagy. Nekem csak a saját dolgommal kell törődöm, mindegy, miről pletykálnak az emberek. Úgy érzem, jobb vagyok mindenkinél, akit ide hozhattak vagy hozhatnak.

 

 

A Lions sem a draftról, sem a piacról nem nem hozott senkit futóposztra, tehát ők is valami hasonlót gondolhatnak Abdullahról. Ráadásul ott van Theo Riddick, Zach Zenner és Dwayne Washington, papíron elég komplett az egység. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy azért van pár elérhető futó, akikért jó eséllyel lehetne trade-elni (Mark Ingram, Saints) vagy hamarosan ki lehetnek vágva (Jamaal Charles, Broncos, Ryan Mathews, Eagles, Doug Martin, Bucs) és akár erősítést is jelentenének.

 

A 23 éves futó egyébként tavaly nagyon jónak tűnt, a szezon első két meccsén 5,6-os átlaggal futott, mielőtt megsérült. Ezzel pedig a Lions futójáték is bedőlt, a tehetség minden esetre adott.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!