Connect with us

Hír

17 év után újra láthat draftpicket egy irányítóból a Packers

Green Bay-ben korábban szép hagyománya volt annak, hogy a Brett Favre mögött pallérozódó irányítókból draftcetliket csináltak. Ilyen volt anno Mark Brunell, Matt Hasselbeck vagy Aaron Brooks is, utóbbi viszont már 17 éve volt. Ám most itt lehet a lehetőség, hogy ismét kapjanak draftpicket egy csereirányítóért.

 

 

Brett Hundley a 2015-ös draft 5. körében került a Packershöz, ami nem titkolt szándékkal két dolog miatt történt meg. Egyrészt, hogy el lehessen engedni Scott Tolzient, ezáltal meglegyen az olcsó csereirányító az utána lévő időkre, másrészt hogy később leessen az elcseréléséből valami jó kis draftcetli. Hundley abban reménykedik, hogy 2018-ban kezdő lesz valamelyik csapatban, és ha ez az álma, akkor az garantáltan nem a Packersnél fog megvalósulni, hacsak Rodgers meg nem sérül.

 

Nem fogok hazudni, és nem is élek álomvilágban, nyilván nem a Packersnél tudom ezt teljesíteni. Mindig ott lebeg a szemem előtt, hogy csak egy 5. körös irányító voltam, pedig azt szerettem volna, ha felcserélnek értem az első körben. Mint ahogy minden irányító azt szeretné, ha felcserélnének érte az első körben, mert ez megmutatja, milyen értékes lehetsz számukra.

 

Hundley 2019-ben lesz szabadügynök, szóval a következő offseason az utolsó alkalom, hogy elcserélje irányítóját a Packers, hacsak nem húz valaki egy Brock Osweilert, mert akkor egy 3. körös kompenzációs pick is kinézhet, illetve Hundleynak is most kellene megmutatnia, hogy érdemes érte elcserélni egy draftpicket. Brunellért anno egy 3. és 5. kört a Jaguars, Hasselbeckért (és az első körös pickjükért) egy 1. és egy 3. kört kaptak a Seahawkstól, míg Brooksért (és Lamont Hallért) K.D. Williamst és egy 3. körös draftpicket kaptak a Saintstől, Hundley-nak tehát egy elég szürreális preseason kéne ahhoz, hogy hasonló értékű picket kapjon érte a Packers.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!