Connect with us

Hír

Jeremy Kerley kiosztotta a korábbi koordinátorát

A Jets 2015-ös szezonja parádésra sikeredett. 10-6, majdnem összejött a rájátszás, az offense szárnyalt, az elkapók parádéztak. Nem sok ember volt, aki ne lett volna elégedett, kivéve persze az immár 49ers elkapó Jeremy Kerley-t, aki egy évvel később, karrierje legjobb éve után osztotta ki Chan Gailey offensive koordinátort:

 

Valaki azt mondta nekem New Yorkban, hogy nem vagyok elég jó, hogy a támadók között szerepeljek. Nem vagyok egy jó fit. A 2015-ös évem volt a legrosszabb a ligában. Abszolút utáltam az NFL-t. Nem játszhattam elkapót, csak a punt returnöknél lehettem a pályán. Chan Gailey egyáltalán nem tisztelt engem.

 

 

Kerly a Jetsnél 16 meccsen csak egyszer kezdett, összesen 16 elkapás, 152 yard és két TD jött össze neki. Ezzel szemben tavaly a 49ersnél 13 meccsen kezdett, 64 elkapás, 667 yard és három TD volt a mérlege, a csapat legjobb elkapója volt. Mindezt azután, hogy a Lions elprotyálta, mert náluk sem tudott kibontakozni. Bár ez aligha zavarja, hisz kapott a 49erstől egy három éves, 8,4 millió dolláros szerződést, valamint az offense megbecsült tagja lett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!