Connect with us

Hír

A Raiders kivágta Austin Howardot

Az Oakland Raiders elköszönt a jobboldali tackle Austin Howardtól. Ezzel a lépéssel 4,9 millió dollárt spóroltak. A hírt maga a játékos jelentette be Instagramon:

 

OAKLAND!!! Életre szóló emlékeket szereztem ez alatt a három év alatt, és nagyon hálás vagyok mindegyikért. Az időm azonban sajnos lejárt a Raidersnél.

 

 

Howard 2014-ben egy öt éves, 30 millió dolláros szerződést írt alá a Raidesszel, az utóbbi három évben 40 meccsen játszott, 39-szer kezdőként. Az elején még nem volt vele probléma, azonban később jöttek a sérülések és a teljesítménye is visszaesett, ő volt a csapat támadófalának messze leggyengébb tagja. Idén 4,9, jövőre pedig 5,4 millió dollárt keresett volna, ezt pedig sokallta a csapat és elküldte.

 

Howard elküldése csak pénzügyileg hozott hasznot a Raidersnek, szakmai szempontból pont ugyanott tartanak, ahol eddig. A kezdő RT ugyanis mostantól Marshall Newhouse lesz, aki egyrészt még Howardnál is gyengébben játszott tavaly (meg egész karrierje során), ráadásul a korábbi Packers, Bengals és Giants játékos legalább olyan sérülékeny. Rajta kívül pedig csak a hetedik körös Jylan Ware van még rosteren.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!