Connect with us

Hír

Elkezdődött a Chargers szezonja is: Mike Williams lehet kihagyja a 2017-es évet!

Tavaly a Chargers az első körös Joey Bosával nem tudott időben megállapodni a szerződéséről, amiért kihagyta a szezon elejét. Idén egy más okból szívhatnak az első körös játékosukkal: friss riportok szerint Mike Williams hátát meg kell műteni, amivel könnyen lehet, hogy ugrott számára a 2017-es szezon!

 

 

Williams még a rookie minicampen szenvedett el hátsérülést, ám azóta több vizsgálat is kimutatta, hogy komolyabb a baj mint gondolnák. Hogy ezt a minicampen szerezte, vagy az csak súlyosbította a helyzetet, egyelőre nem tudni, de a Clemson korábbi elkapója az egyetemen is szenvedett el hasonlóan súlyos sérülést, és állítólag vagy a Combine és a Pro Day-e között szintén fájlalta már a hátát. Az mondjuk nem vet túl sok fényt a Chargersre, ha a 7. draftpickjüket egy olyan játékosra fordították, aki ilyen sérüléssel érkezett a draftra, az orvosok meg nem vették észre…

 

Az optimistábbak szerint nem kell sokat kihagynia Williamsnek, sőt, meg se kell őt műteni. A további vizsgálatok során láttak pozitív jeleket az orvosok, de még mindig kétséges, hogy tud-e edzeni a nemsokára kezdődő training camp alatt. Ezzel el is kezdődött a Chargers idénye, akiknél vagy az orvosi munka pocsék, vagy ennyire pechesek, de mindig ledöglik a fél keretük. Idén ráadásul Mike Williams mellett Keenan Allen, Tyler Williams és Dontrelle Inman sem vett részt teljesen első tavaszi edzéseken sérülések miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!