Connect with us

Hír

Ilokát kocsival kellett levinni a pályáról

Az edzőtáborok során jelentett sérülések minden szurkoló számára fokozott aggodalmat szolgáltatnak, a Bengals rajongóinak pedig most tényleg van okuk lélegzetvisszafojtva követni az eseményeket.

 

 

A csapat kezdő safetyjét, George Ilokát ugyanis kiskocsin kellett levinni a pályáról egy térdsérülést követően. A legfájóbb az egészben, hogy non-kontakt sérülésről van szó, egy passzjáték során coverage közben elesett és sokáig még felkelni sem tudott, hogy elsétáljon a kocsiig.

Az elmúlt években ugrásszerűen megnőttek az edzőtáborok során elszenvedett ACL és MCL szakadások és egyéb non-kontakt sérülések, amik már júliusban tönkretehetik egy játékos szezonját. Idén eddig ezekről kevés szó esett szerencsére, azonban úgy tűnik, a tendencia folytatódik és ismét nem ússzuk meg az edzőtáborokat ilyenek nélkül. A safety állapotáról egyelőre még semmi konkrétat nem tudunk, úgyhogy még ne kongassuk a vészharangot, de az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve nem jó ómen, ha ilyen történik valakivel már júliusban.

Iloka 2013 óta kezdő a Bengalsban és ez idő alatt mindössze négy alapszakasz mérkőzést kellett kihagynia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!