Connect with us

Hír

Tomlinnak tegnapra kell Bell jelenléte

A Le’Veon Bell saga továbbra sem ért véget, a liga egyik vagy legjobb running backje továbbra sem jelenik meg a Steelers edzésein és programjain. A franchise tag alatt álló játékos még hisz benne, hogy kiharcolhat egy nagyobb szerződést, így nem tágít véleménye mellől. Ez persze a leginkább a csapatot sújtja, köztük a főedző Tomlint is.

 

 

Tegnapra van rá szükségem. Nem csak miattunk, de miatta is. Ez a véleményem. Így működik egy csapat fejlődése, közösen készülünk. Ő egy félelmetesen jó atléta, nagyon jó képességekkel, de a football itt zajlik és nem lehet szimulálni. A véleményem, hogy tegnapra volt rá szükségem, de nem mindig kapom meg amit akarok.

 

Tomlin és Bell egyébként az egész offseasonban tartották a kapcsolatot és több beszélgetés is lezajlott a felek között, ennek ellenére a főedző se tudja megmondani, hogy mikor térhet vissza a pályára a futó. Mindenesetre nehezen tudom elképzelni, hogy Bell nem lesz ott az első héten, de minden elvesztegetett nap, az ellenfelek konyhájára hajtja a vizet.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!