Connect with us

Hír

Az életmentő csere

Jon Dorenbos életének egyik legrosszabb pillanatának élhette meg, hogy az Eagles 11 év hűséges szolgálat után New Orleansba cserélte őt. Ekkor még nem tudta, hogy a csere gyakorlatilag az életét mentette meg.

A csere után kötelező orvosi vizsgálaton ugyanis a szívében aneurizmát fedeztek fel, vagyis a szívében a verőér jelentősen ki volt tágulva. Ennek a következménye, hogy az érfal sokkal feszültebb, amely bármelyik pillanatban meghasadhat, gyakorlatilag egy percen belül megölve Dorenbost. A diagnózis után Dorenbost azonnal megműtötték, a hírek szerint a műtét sikeres volt. Ezek alapján a csere gyakorlatilag megmentette a játékos életét. Mind korábbi edzője, Doug Pederson, mind pedig a Saint-es Sean Payton elismerően nyilatkozott a játékos kitartásáról.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor léphet újra pályára (ha valaha még pályára lép) a 38 éves long-snapper, ahogy azt sem, hogy a Saints visszakapja-e a Dorenbosért adott draftcetlit. Jelenleg azonban elégedjünk meg azzal, hogy a különösen tragikus sorsú játékos jól van, és még sokáig magunk között tudhatjuk a remek bűvészt, az NFL egyik leginspirálóbb játékosát, szurkolók ezreinek, és csapattársainak is a kedvencét, Jon Dorenbos-t.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!