Connect with us

Hír

Bradford ezúttal sem játszik

Emlékszik még valaki a Vikings első meccsére? Arra, hogy Bradford milyen jó volt és hasított az offense? Nem gondoltuk volna, hogy ilyen jól fog játszani, aztán meg azt, hogy ilyen gyorsan ki fog esni. Azóta a harmadik forduló következik és harmadszor nem fog Bradford sérülés miatt játszani.

 

 

Az elmúlt fordulóban ugyan Case Keenum nagyszerűen helytállt és simán gázoltak át a Tampán, de ez az offense Bradfordra lett szabva és hosszú távon vele lehet sikeres a Minnesota. Keenumnak egyébként nem lesz ismeretlen a Lions ellen játszani, ugyanis tavaly még a Rams játékosaként egyszer már összecsapott az Oroszlánokkal.

 

Rövid távon tehát nem biztos, hogy katasztrófa ez a Vikings számára, de Bradford térdsérülése aggasztó lehet. A még mindig fiatal irányítót egész karrierje során végig követik a sérülések, ezúttal egy mérkőzést bírt a szezonban. Pontosan ezért nagy az aggodalom, mert ha a szezon egy adott pontján Bradford vissza is tud térni, semmi sem garantálja, hogy nem újul ki neki valamelyik sérülése.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!