Connect with us

Hír

Két játékost is kivágott a Packers az éjszaka folyamán

A Green Bay Packers a Seahawks elleni győzelme után még abajgatta kicsit a rosterét, és két játékost is kivágott az 53 fős keretükből, ezzel helyet szorítva az egy meccses eltiltásából visszatérő elkapónak, Geronimo Allisonnak.

 

 

Mindkét menesztést a védelemben történt, először a belső védőfalember, Ricky Jean-Francois munkáját köszönték meg, akit az idei offseasonben igazolt le a Packers, hogy mélyítse a védőfalát, de az együttműködés mindössze egy fordulóig tartott. A Falcons ellen ugyanis már várhatóan aktív lesz a nemrég szerződtetett Quinton Dial, akinek előbb szavaznának bizalmat mint a Redskinstől elhozott védőjátékosnak. Ezzel helyet csináltak Geronimo Allisonnak, aki visszatérhet eltiltásából – csakhogy itt még nem ért véget a cutok sora.

 

Később jött a hír, hogy a CB LaDarius Guntert is elbocsátotta a Packers. A mindössze harmadéves defensive back tavaly a legtöbb snapet töltötte a pályán a CB-k közül a Sajtfejűek mezében, köszönhetően az elképesztő sérüléshullámnak, a Seahawks elleni idénynyitón azonban mindössze kétszer volt fent a pályán. Mivel két új szerzemény is érkezett a posztjára az offseasonben, megköszönték a munkáját. Ezekkel a lépésekkel 5 DL és 6 CB maradt a rosteren, vagyis minőségben még így sem szenvednek hiányt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!