Connect with us

Hír

Trump kirúgatná azon játékosokat, akik nem állnak fel a himnusz alatt

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke a minap felhívta az NFL csapatok tulajdonosait, hogy szeretné, ha cutolnák azokat a játékosokat, akik nem állnak fel a mérkőzések előtt a nemzeti himnusz eléneklése során. Alakul a botrány!

 

 

Az egész tüntetés tavaly kezdődött, amikor az akkor még 49ers irányítója, Colin Kaepernick a preseason során letérdelt a nemzeti himnusz alatt, és ezt egyre több, javarészt fekete játékos vette át, ami idén is folytatólagossá vált, sőt, egyre többen csatlakoztak a mozgalomhoz. Donald Trump ezt megelégelte, és sürgetni kezdte a tulajdonosokat, hogy tegyenek ez ellen valamit – méghozzá drasztikus módszerrel.

 

Mi, amerikaiak büszkék vagyunk az országunkra, és a nemzeti himnusz alatt állva tisztelgünk a zászlónk felé. Viszont ezt manapság nem mindenki teszi meg, ami zavar, de úgy tűnik az NFL csapatok amerikai tulajdonosait nem. Pedig mennyivel jobb lenne azt látni tőlük, hogyha egy játékosuk nem áll fel tisztelegve a himnusz alatt, arra azt mondják, hogy “Hozd le azt a rohadékot a pályáról most azonnal, ki van rúgva!”. Ha néhányan megtennék, és azt mondanák: “Hé, ez a srác nem tisztelte meg nemzetünk zászlaját? Akkor kereshetsz más csapatot magadnak, ki vagy rúgva!”, az ilyen tulajdonos lenne az én szememben a legnépszerűbb, legtökösebb ember az országban! Mert tűrhetetlen, hogy ezt a tiszteletlenséget megengedik az alkalmazottjaiknak!

– mondta Trump.

 

Ugyanakkor hozzátette, hogy a szurkolóknak sem kellene ezt eltűrniük, őket arra szólította fel, hogyha ilyet látnak, akár a kedvenc csapatuk kedvenc játékosától is, szimplán hagyják el a stadiont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!