Connect with us

Hír

Burfict nem kapott büntetést, de más igen!

A rendre visszaeső Vontaze Burfictet a múlt héten kiállították a bírók, miután az hozzáért egyhez. Azonban nem kapott érte külön számlát, pedig ilyenkor minimum 30 387 dollárt kellene fizetnie. Fura, hogy pont őt nem bünteti meg pluszba a liga, talán van abban a állításában valami, hogy néha a bírók utaznak rá (bár tett is érte). Mások azonban nem voltak ilyen szerencsések.

 

A Vikings elkapó Stefon Diggs azért kapott 12 154 dolláros büntetést, mert ölelgetni kezdte a kapufát.

 

 

A Panthers cornerback Daryl Worley szükségtelen durvaságért kapott egy nagyon lájtos számlát, mindössze 9 115 dollárt kell fizetnie. Hasonló összeget kell a Giants safety Darian Thompsonnak fizetnie, aki már a pályán kívül ütötte meg Carlos Hyde-ot.

 

A Jets cornerback Buster Skrine lassan olyan lesz, mint Vontaze Burfict, senkit nem büntettek idén annyiszor a védők közül, mint őt. Most épp DeSean Jackson ellen követett el szükségtelen durvaságot 48 260 dollárért. Ez már a 11 sárgát érő megmozdulása volt egyébként, ennél többször csak a Seahawks tackle Germain Ifedi vétett többet a szabályok ellen.

 

A Jaguars elkapó Marqise Lee pofázásért kapott 9 115 dolláros büntetést, amivel durván keresztbe tett a csapatnak. Szerencséje, hogy a Chargers ismét szabotálta magát. Csapattársa, a TE Ben Koyack ugyanennyit kénytelen fizetni egy illegális blockért.

 

Russell Wilson fura agyrázkódás-ügye miatt egyelőre semmilyen büntetést nem kapott a Seahawks, de a Cardinals LB Karlos Dansby igen: 18 231 dollárt kell fizetni pont azért, mert fejbe verte Wilsont. Rajt kívül egyébként a seahawksos Sheldon Richardson is kapott egy 18 231 dollár csekket, csak ő azért, mert szabálytalanul lesérítette Drew Stantont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!