Connect with us

Hír

Clay Matthews: Nem kellett volna IR-re rakni Rodgerst

Aaron Rodgers mindenkit meglepett azzal, hogy a Steelers elleni vasárnap esti rangadó előtti bemelegítéskor a szemtanúk szerint 30-50 yardos bombákat eresztett el. Ez a szurkolók számára egyértelműen azt jelentette, hogy Rodgers nem hogy fel fog épülni idén, akár már mostanság is pályára léphetne. Nem csak a szurkolók, de a csapattársak is elkezdtek ezen gondolkodni.

 

Clay Matthews egyenesen odáig ment látva irányítója passzait, hogy az ESPN egyik riporterének azt mondta, hogy “valószínűleg nem kellett volna IR-re rakni” Rodgerst.

 

 

A kiváló irányító október 20-án került sérültlistára, miután átesett egy kulcscsont-műtéten. Most szombaton állhat újra edzésbe a Packersnél – pontosabban pénteken, de a csapat nem edz most pénteken -, tétmeccsen viszont csak a Panthers ellen, december 17-én léphet pályára.

 

A sajtfejűek most 5-6-tal állnak, de két könnyebbnek ígérkező meccs következik a Buccaneers és a Browns ellen. Ha mindkettőt hozni tudják, akkor 7-6-tal esélyük lehet a rájátszásra – amennyiben Rodgers tudja kivezetni őket a Panthers, a Vikings és a Lions elleni rangadókra. A csoportgyőzelem már elúszott, azonban a wild cardért még küzdhetnek és 3 győzelemmel még esélyük is lehetne – azt tegyük hozzá, hogy a három győzelem egyáltalán nem lesz egyszerű a szezon végén.

 

Idén a 10 győzelem egyébként egyáltalán nem jelent biztos helyet az NFC rájátszásában. Az NFC Southban a Saints, a Panthers és a Falcons is könnyen összehozhat 10 győzelmet, illetve a Lions és a Rams/Seahawks párharc vesztese is versenghet a két wild card helyért. A számolgatást még nem kezdenénk el, egyelőre várjuk meg, hogy Hundley-val sikerül-e a Bucs és a Browns ellen is diadalmaskodni, addigra tisztábbak lesz a többi csapat esélyei is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!