Connect with us

Érdekességek

Crowder hatalmas javuláson ment keresztül

Jamison Crowdert a Redskins egyik legnagyobb fegyverének gondolhattuk sokan, miután DeSean Jackson és Pierre Garcon is elhagyta a csapatot. Crowder azonban beragadt a rajtnál és elég halovány teljesítményt nyújtott. Sérülések is hátráltatták, de amikor pályán volt, akkor is messze alulmúlta a várakozásokat.

 

 

Az első hét héten összesen szerzett 149 yardot 19 elkapásból, ráadásul Cousins messze felé dobált a legrosszabb passer ratingel. Aztán a nyolcadik héten bekattant valami és azóta brutális teljesítményt nyújt, amikor pályán tud lenni. Kezdte egy 123 yardos teljesítménnyel, amihez azóta 300-at tett hozzá, úgy hogy közben kihagyott másfél meccset sérülés miatt. Három mérkőzés óta tehát folyamatosan 100 yard felett teljesít, Cousins pedig 105 közeli ratingre javult az irányában.

 

Ez a teljesítmény betudható annak, hogy Jordan Reed – már-már hagyományosan kiesett -, valamint annak is, hogy a Redskins támadójátéka kicsit átalakult az elmúlt időszakban. Reed mellett Thompson is kidőlt, így Cousins egyetlen jó közép távoli célpontja Crowder maradt. Azóta mérkőzésenként 13 alkalommal veszi célba a csapat irányítója és átlagosan 13 yardot termel. Teljesítményének csúcspontját pont most Hálaadáskor érte el, 141 yardot és egy toucdownt rakott be a közösbe, Cousins irányítómutatója pedig közel tökéletes volt az irányába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!