Connect with us

Hír

Mindenki Kelvin Benjamin bemutatkozását várja Buffalóban

A trade deadline legváratlanabb cseréje Kelvin Benjamin Buffalóba költözése volt, hiszen még csak pletykaszinten sem merült fel, hogy a Panthers megválna tőle. A Jets elleni csütörtök esti rangadón még értelemszerűen nem állt csapata rendelkezésére, most a Saints ellen viszont debütálhat, amit már nem csak a szurkolók várnak izgatottan.

 

 

A harmadik és hetedik körért megszerzett játékos azóta túl van pár billses edzésen, és el vannak ájulva tőle a csapattársai. Noha Zay Jones-on kívül minden elkapóval képes egy korrekt szintet hozni Tyrod Taylor, nem lehet probléma abból, ha egy Benjaminhoz hasonló kolosszus is a rendelkezésére áll. A negyedéves elkapó nem a gyorsaságával, hanem az erejével tűnik ki, testi adottságainak hála jó eséllyel húzhatja le a felé dobott magasabb labdákat. Nagy playmaker skilleket nem várhatnak tőle, nem fog lerázni magáról elkapás után 4 védőt, nem fog végigszlalomozni a pályán, de a Bills offense-ében ez nem is az ő feladata lesz. Vasárnap elvileg élesben is láthatjuk, mennyire lesz hasznos, addig a csapattársai nyilatkozataira hagyatkozhatunk csak.

 

Amikor együtt voltunk a szaunában, megkérdeztem tőle, hogy milyen magas, mekkora a súlya, és milyen gyorsan futja a negyvenet. Miután elmondta, elkönyveltem, hogy oké, ő egy szörnyeteg. Ilyen játékosok pedig bármelyik csapatban erősítést jelentenek. Remélem bejönnek a számításai nálunk, és hamar beleszokik a sémánkba.

– mondta Richie Incognito, a csapat guardja.

 

Az első dolog amit észrevettem mikor lejött az első edzésre, hogy hatalmas. Nagy segítség lesz a támadósornak a jelenléte, hiszen eggyel több veszélyforrásra kell figyelniük az ellenfeleknek, ami az én játékomba is könnyebbséget okoz.

– ezek már LeSean McCoy szavai voltak, aki a 10 ezres futott yardos határt üldözi éppen, amihez kerek 500 yardja lenne szüksége. Benjamin elmondta, hogy mindent megtesz, hogy ez idén összejöjjön neki, és ne a fél védelem Shadyre figyeljen ha a Bills támadósora van a pályán.

 

 

A Bills nagyon futásorientált csapattá vált amióta McCoy áttette székhelyét Buffalóba. Vagy inkább úgy fogalmaznánk, hogy McCoy-orientáltá vált a Bills, amióta az ex-Eagles játékost megszerezték. McCoy ugyanis nem csak a futásokban veszi ki aktívan a részét, de jelenleg targetekben és elkapásokban is ő áll az élen az offense-ben, ezt kozmetikázná át kicsit Benjamin érkezése. A mihamarabbi együttműködés érdekében nem csak Benjamin tesz erőfeszítéseket, de Tyrod Taylor is, aki az elkapó mind a 314 carolinai targetjét megnézte és kielemezte videón.

 

Fontos az összeszokottság, az idő rövidsége miatt az ilyen lépések elengedhetetlenek. Én ennyivel tudok hozzájárulni, ő pedig azzal, hogy bemagolja a playbookot, amit a hosszú szünetünk alatt meg is tesz folyamatosan. A videózás nélkül is látható, hogy kosaras méretekkel rendelkezik, akikről lepattannak a cornerbackek. Egy hozzá hasonló fegyver elhozatala egyértelműen megmutatja a vezetőség szándékait: mindenáron nyerni akarnak, és már idén szeretnének sikereket elérni a szebb jövő érdekében.

 

Kell is a Benjaminhoz hasonló boost, mert nem akármilyen sorsolás elé néz a Bills. Jelenleg 5-3-as mérleggel állnak nyolc fordulóval az alapszakasz vége előtt, vagyis papíron karnyújtásnyira lehet egy wild card helyezés, de ehhez nem lesz vörös szőnyeggel takart útjuk. A nyolc hátralévő meccsükből ugyanis (november 11-i állapotok szerint) mindössze csak két olyan csapattal találkoznak, akik negatív mérleggel állnak, lesz még négy csoportmeccsük a Dolphins és a Patriots ellen, de az Arrowhead Stadiumba is lesz egy vizitük a Chiefs vendégeként. Ha ennek ellenére is összejön a rájátszás, akkor McDermottot azonnal elnöknek kell választani, mindenhová!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!