Connect with us

Hír

Stafford játszani fog a Ravens ellen

Legalábbis Jim Caldwell mester szerint komoly esély van rá, hisz képes volt teljes edzésmunkát végezni. Persze ez még nem jelenti azt, hogy a Lions irányítója képes lesz is hozni a korábban megszokott magas szintet: a Vikings elleni utolsó két drive-ban is látszott, hogy nagyon nincs rendben, a bokasérülése miatt nem csak, hogy nem tudott rohangálni a pályán, de a passzokba sem tudott rendesen beleállni, aminek meg is lett az eredménye.

 

A Lions a Ravens ellen játszik idegenbeli mérkőzést, és gyakorlatilag ezen áll vagy bukik az idei szezonja. A Seahawks, a Falcons, a Panthers és a Rams is a csapat előtt jár, már ami a mérleget illeti, a Lionsnek muszáj lesz hoznia mind az öt hátralévő mérkőzését, ha rájátszásba akar jutni (és ki tudja, elnézve az idei NFC-t, talán a 11-5 is kevés lesz, de a 10-6 szinte biztosan annak tűnik – bezzeg az AFC…).

 

Azonban fontos kiemelni, hogy a Lions összességében olyan, mint az utóbbi évek Saintse, csak sokkal gyengébb futójátékkal és egy fokkal erősebb védelemmel. Már tavaly is bebizonyosodott (Stafford sérülése után 9-4-ről 9-7 lett a mérleg), hogy a csapatban nincs annyi 1-1 felvillanást leszámítva, hogy kompenzálják azt, ha Stafford esetleg nem hoz 100 százalékot. Most egy sérült Staffordnak kellene hoznia idegenben a győzelmet a liga egyik legjobb védelme ellen, miközben a kezdő futó, a kezdő center és a kezdő jobboldali guard játéka jelen állás szerint kérdéses. Nem túl jó kilátások.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!