Connect with us

Hír

A Cleveland Brownstól, nem kell félnetek, jó lesz

Vasárnapi vereségével biztossá vált, hogy a Cleveland Browns 2017 után 2018-ban is az 1/1-es draftcetli birtokosa lett. Ez a negatív spirál érthető okokból sok játékost megrémít, de Myles Garrett megnyugtatta őket, hogy nem kell tartani attól, ha a Browns választja ki az illetőt.

 

 

Garrett az idei szezon 1/1-eseként érkezett Clevelandbe, de rögtön sérüléssel nyitott, amiért több meccset is ki kellett hagynia. Ez a kisebbik rossz, a nagyobbik láthatóan az, hogy egy rossz csapatba került, ami a megannyi tehetséggel sem tud javuló tendenciát mutatni. Éppen ezért a potenciális 1/1 jelölt Josh Rosen elhintette, hogy ha a Browns őt szeretné kiválasztani, akkor inkább marad még egy évet az egyetemen. Nincs egyedül ezzel, a szezon előtt Sam Darnold is bejátszotta ezt, amikor még nem bustult be a Jetset tartották az 1/1 legnagyobb várományosának. Garrett ezt nem hagyta szó nélkül, és odaszólt az így gondolkodó egyetemistáknak.

 

Ne legyen bennetek félelem, inkább örüljetek. Nem számit, hogy Clevelandben vagy Chicagóban válsz profivá, ahogy az sem, hogy hányadik draftpicken választanak ki. Inkább örülj annak, hogy lehetőséged lehet profivá válni. Clevelandben nincs semmilyen átok, és nem lesz a végtelenségig nyeretlen a franchise. Pont a Rosenhez hasonló felfogású emberek azok, akik a legnagyobb kárt tehetik a csapatban.

 

Ha a Browns nem hoz a szabadügynök piacról egy jó irányítót, akkor óriási meglepetés lenne, ha az 1/1-es cetlivel nem erre a posztra húzna John Dorsey. Hiszen az előző rezsimnek pont azért kellett távoznia (többek között), mert hagyták más csapathoz kerülni Carson Wentzet vagy Deshaun Watsont, hogy csak a két legjobb példát emeljük ki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!