Connect with us

Érdekességek

Bell a héten történelmet írhat

Le’Veon Bell korunk talán legjobb futója. Hozzá hasonló sokoldalú játékos nagyon kevés volt eddig a posztján, nem véletlenül szeretne top RB és WR2 fizetést egyszerre magának. Zseniális képességeit ugyanis jól bizonyítja az, hogy minden bizonnyal ő lesz a hétvége után az a játékos, akinek a legkevesebb mérkőzés kellett a 8000 scrimmage yard eléréséhez.

 

Bellnek eddig 61 profi meccse van, ezeken 7899 yardot gyűjtött össze. Ebből 5267 yard futott, 2632 pedig elkapott, nem mellesleg pedig meccsenként 129,5 yardot átlagol, ami brutális szám. Vagyis mindössze 101 yard kell neki a Texans ellen, hogy történelmet írjon.

 

A legkevesebb meccs a Rams Hall of Famer futójának, Erick Dickersonnak kellett, ő 64 találkozó alatt érte el a 8000 yardot. Utána jön a Chargers szintén HoF futója, LaDainian Tomlinson és a Colts négyszeres Pro Bowler és All-Pro futója, Edgerrin James 65 meccsel. A negyedik helyen a Browns legendája, minden idők talán legjobb futója, Jim Brown tanyázik 67 mérkőzéssel, végül pedig a Raiders korábbi Hall of Famer futója, Marcus Allen jön 68 találkozóval.

 

Röviden: Bell egy nagyon elit társaságot utasítana maga mögé akár már most hétvégén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!