Connect with us

Hír

Blandino: A liga nem értékelte a játékvezetők főnökét

Dean Blandino, aki 2013 és 2017 között töltötte be a liga játékvezetési alelnöki pozícióját, úgy talált nyilatkozni, hogy szerinte az NFL nem értékeli eléggé a szerepkört, amit ő is betöltött.

A szezon alatt, a főtitkár után ez az alelnök van a legtöbbet a porondon, és amikor történik valami a pályán a játékvezetők részéről, az az ő produktuma. Hatalmas a felelősség, de a liga felső vezetése nem értékeli eléggé ezt a munkát.

 

 

Ha a sorok között olvasunk, egy sértett Blandino képe rajzolódhat ki előttünk, aki nem érezte, hogy elég pénzt kapott a munkájáért (később utalt is erre). Ha ez az indok, jó alkalmat választott, mivel a nyáron beiktatott utódja – Al Riveron – be lett ültetve egy lehetetlen helyzetbe, és minő meglepetés, nem szerepel jól. Az idei szezonban először központosították a visszanézést, így a pályán lévő játékvezető nem hozhat végleges döntést a tanácsok alapján, ő már csak közvetíti, amit a New York-i játékvezetők és visszanézők eldöntenek. (A rendszer Blandino alatt épült ki.) Riveron nem kezeli jól a visszajátszások során hozott döntések magyarázatát, így a legtöbb szurkoló feje csak fő tovább. (És jegyezzük meg, hogy a folyton értetlenkedő és kötekedő tévés kommentátorok csak szítják a tüzet.)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!