Connect with us

Hír

Dez a legeredményesebb a Cowboys történetében

Nem más, mint Dez Bryant lett a Dallas Cowboys legeredményesebb elkapója – az elkapott hatpontosok tekintetében – a tegnap esti TNF alkalmával szerzett touchdownjával. Prescott 13 yardos átadásából jegyzett hatpontosa karrierje 72. TD-je volt, mellyel a legendás HoF-er Bob Hayes rekordját adta át a múltnak. Hayesnek 1965 és 1974 között 129 meccs kellett ahhoz, hogy hetvenegy touchdownt jegyezzen, Bryantnek a hetvenkettes szám mindössze 109 mérkőzés alatt jött össze. A különleges pillanatról a csapat irányítója is megemlékezett:

Ez egy nagyon különleges pillanat, megérdemli. Ő az a srác, aki minden egyes edzésen a legkeményebben edz, hogy még jobb lehessen. Mindent a legnagyobb beleéléssel csinál, ő egy ilyen srác, egy igazi harcos, csak méltatni tudom.

A szezonban eddig nem tudott kiemelkedő teljesítményt nyújtani a korábban top5-ös elkapónak vélt Bryant, a mérkőzés előtt  csupán 53 elkapást jegyzett 578 yardért és mindössze négy TD-ért. Ezek a számok nem vallanak elit teljesítményre, de meg kell jegyezni, hogy játékát Prescott gyengélkedése sem segíti, az irányító számtalan alkalommal nagyon pontatlanul passzolt felé.

Olyannyira pontatlanul, hogy Bryanttől kellett az extra egész szezonban, hogy a Dak labdái ne legyenek interceptionök, 8 alkalommal ütött bele a labdába úgy, hogy az ő megmozdulása kellett, hogy a passz ne interception legyen. Ezek elit számok lehetnének, ha Bryant nem receivert, hanem cornerbacket játszana, így viszont csak egy faramuci statisztikai a Cowboys passzjátékának szenvedéséről. Nagy kérdés, hogy ezzel a történelmi pillanattal sikerül-e erőre kapnia és begyújtania a rakétákat, hogy a maradék, fikarcnyi esélyükkel élni tudjanak a playoffot érő egyik wild card hely eléréséhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!