Connect with us

Érdekességek

Egyedülálló Patriots sorozatokat szakított meg a Dolphins

Hatalmas meglepetésre győzelmet aratott a Miami Dolphins a regnáló bajnok New England Patriots ellen a hétfő esti rangadón (összefoglaló később), amivel több Pats-sorozatot is megszakítottak. Volt köztük olyan, ami az idei évre vonatkozott, de volt olyan is, ami a valaha volt legjobbak közt volt számon tartva.

 

A legkisebb volumenű az, hogy nyolc meccset nyert a Patriots zsinórban ez előtt, ami a leghosszabb aktív sorozat volt a Steelersszel együtt. Miután az első négy meccs után 2-2-vel álltak, nem lehetett megállítani Belichick fiait. A védelem is klappolt, nem engedtek senkinek ez idő alatt 17 pontnál többet, Jay Cutler és a Dolphins viszont most ezt a sorozatot is megszakította és 27-et tettek fel a táblára, ráadásul a második félidő nagy részében már inkább az óra menedzselésére koncentráltak. Ezen felül divízión belül is 7 találkozót nyert a Patriots egymás után (tavalyi évre visszamenőleg), most ennek is vége szakadt.

 

Ráadásul a Patriots 14 meccse nem kapott ki idegenben. Ez annyira egyedülálló teljesítmény, hogy mindössze az 1988-1990-es San Francisco 49ers volt képes többre, szám szerint 18-ra.

 

 

Talán a legmeghökkentőbb viszont az volt, hogy Bradyék egyetlen egy harmadik kísérletet sem tudtak first downra váltani. Tizenegyszer próbálkoztak és a Dolphins mind a 11 kísérletüket megállította, egészen elképesztő teljesítmény. Főleg úgy, hogy 1991 óta nem volt erre példa a Patriots történetében, a Brady korszak alatt ezek után nyilván egyszer sem, idén pedig ők voltak a negyedik legjobbak ebben a mutatóban, 44,9%-os sikerességi aránnyal.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!