Connect with us

Érdekességek

Ki nyerte a Goff-cserét?

Most játszik először egymással a Titans és a Rams azok után, hogy egy valag pickért cserébe a Rams megszerezte magának az 1/1-es cetlit és Jarred Goffot. Ráadásul épp Goff teheti tönkre a Titans rájátszás reményeit.

 

 

Ha csak a fenti képet néznénk, akkor egyértelműen a Rams lenne a csere nyertese, bár ehhez azért hozzátartozik, hogy az új Los Angeles-i rezsim nélkül ez aligha jöhetett volna össze. Visszatérve a Titansre: Corey Davis (WR) és Jonnu Smith (TE) eddig abszolút nem mutatott semmit, még újonchoz képest is átlag alatti a teljesítményük. Persze kár lenne leírni őket, hisz egy kreatívabb playbookkal és Delanie Walker visszavonulásával mindkét játékosból sokkal többet lehetne kihozni. A nose tackle Austin Johnson ugyanakkor csak egy szituációs játékos, cserébe viszont Henry egy kifejezetten jó pick. Viszont ezzel együtt sem mondanám azt, hogy jó biznisz csinált a Titans.

 

A kép készítője azonban valaminek nem számolt Jack Conklinnal. Persze ő nem tisztán a Rams-trade-ből származik, hisz érte fel kellett cserélni, de elsősorban a Rams első körösét is felhasználva, így ő is a Goff-csere része. Vele együtt pedig már nagyon egálnak néz ki a dolog, hisz újoncként All-Pro szintet hozott, a liga egyik legjobb OT-je, olyan magas szinten játszik, hogy a Titans szemszögéből már csak ő érte megérte volna elcserélni az 1/1-es picket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!