Connect with us

Hír

A Bengals elhappolná a Lions védőkoordinátorát

Az a hír látott napvilágot, miszerint az eddig Detoritban dolgozó Teryl Austint gőzerővel győzködi a Bengals, hogy tegye át a székhelyét Cincinnatibe, és legyen a csapat védőkoordinátora. Nem ritka, de nem is túl gyakori eset, hogy valaki ugyanazért a munkakörért franchise-t vált, de Austin számára indokolt.

 

 

Egyre valószínűbbnek tűnik ugyanis, hogy Matt Patricia veszi át Jim Caldwell helyét a Lions élén, ami miatt Austin számára kevesebb beleszólás juthat a védelembe. Bár Austin neve nem húzható ki a Lions főedzőjellöltjei közül, nem tennénk rá nagyobb tétet, hogy övé lesz a meló, így a váltás indokolttá válhat.

 

A Bengals pedig védőkoordinátort keres, hiszen Paul Guenther csatlakozott Jon Gruden raidersös stábjához. Austint korábban a baltimore-i korszakából ismerheti Marvin Lewis, ahol párszor megkeserítette az életét. Bár négy szezonja alatt sosem rakott össze ligaelit egységet Detroitban, az idei évre összeácsolt turnover védelme kapóssá tette a nevét a piacon.

 

Így fordulhat elő, hogy őt is elhappolhatja tőlük a Raiders. Friss hír, hogy Jon Gruden rá is szemet vetett, és DB coach/asstistant HC munkakörben képzeli el stábjában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!