Connect with us

Érdekességek

Bad Luck Whitworth

Szerencsétlen Andrew Whitworth. Ő a liga egyik legjobb offensive tackle-je, egyben az egyik legpechesebb játékosa is. Hosszú pályafutása során ugyanis még nem nyert rájátszás meccset, pedig volt rá nem egy lehetősége.

 

 

Egész pontosan hét alkalommal is játszhatott a playoffban, de egyszer sem sikerült nyernie, amivel egyeduralkodó a ligában. Mivel 11 éven át állt a Bengals szolgálataiban, Marvin Lewis pedig legendás mérleget mutat fel a rájátszásban, így nem meglepő, hogy megannyi veterán (ex-)Bengals játékos is hasonló mérleggel büszkélkedhet. Ilyen Domata Peko, Clark Harris vagy Brandon Tate is például, akik Whitworth-szel együtt harcoltak a Bengals sikeréért az elmúlt évek alatt. Nekik egyaránt 0/6-os mérlegük van, a Rams hétvégi vereségével azonban megelőzte őket a 36 éves falember, ezzel ő lett a legpechesebb játékos is.

 

Mondjuk kevesen fogadtak volna arra, hogy a váltás utáni első évében rögtön összejön a Ramsnek a playoff. Bár a Rams kikapott, a franchise jövője több, mint biztató, így a veterán játékosnak is lehet még esélye javítania ezen a csúfos mérlegén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!