Connect with us

Hír

Brady: Nem számít, ki mennyire tapasztalt vagy éppen fiatal

Ezen a héten fog a rájátszásban megmérkőzni Tom Brady és Marcus Mariota egymás ellen, az érdekesség ebben pedig az, hogy ez az eddigi legnagyobb korkülönbség két kezdőirányító között, 16 év. Bradynek a következő lesz a 35., Mariotának pedig a 2. playoff mérkőzése élete során, tehát világos, ki a tapasztaltabb. Erről kérdezték a Pats irányítóját:

Szerintem az lerí valakiről, milyen jól játszik valójában. A nap végén nem az öregek vagy a fiatalok fognak győzelmet aratni, és nem a hazai vagy a vendég csapat. Minden a teljesítményen múlik. Senki nem fogja megcsinálni helyetted, te vagy kint a pályán azon a poszton, amit kiérdemeltél. Az edzőid hisznek benned, a csapatod bízik benned. Játszod, amit kell és kihozod magadból a legtöbbet, amit lehetséges. Ha neked kell tackle-t adnod, passzolnod, elkapnod, blockolnod, futnod, vagy bármit mást, ki kell hoznod belőle a maximumot. Bárki is csinálja ezt jobban abban a bizonyos 60 percben, az fogja megnyerni a meccset. Minden játékos számít, csak ki kell menni oda és bebizonyítani, hogy igenis minden mozdulat és mindenki számít.

A történelem azt mondatja velünk, hogy a tapasztalat azért általában diadalmaskodik. Ha legalább 13 év különbség volt az ellentétes irányítók között, akkor mind a négy alkalommal az idősebb nyert. Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy Brady annyi idős volt, mikor megnyerte első Super Bowlját, mint most Mariota.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!