Connect with us

Hír

Saját fiát draftolhatja Reggie McKenzie

Nem mindennapi lehetőség állhat Reggie McKenzie, az Oakland Raiders general managere elé. A fia ugyanis bejelentette (vélhetően apja tanácsára), hogy jelentkezik a 2018-as NFL draftra, vagyis könnyen ledraftolhatja a saját fiát.

 

 

Kahlil McKenzie az apja által kitaposott ösvényen haladva a Tennessee Egyetemen vált ismertté az egyetemi fociban, és sokak meglepetésére úgy döntött, hogy már idén profinak áll a junior védő. A 320 fontos monstrum defensive tackle poszton játszott a Volunteersben, ami hiányposzt a Raiders védelmében – innentől már nem is nehéz összerakni azt a bizonyos elméletet, ugye?

 

Sokan azonban úgy gondolják, hogy elhamarkodta a döntését. McKenzie ugyanis nem számít nagy nevű prospectnek, holott 5 csillagos játékosként került a Tennesseere. A 20 éves védőnek 2 sackje volt idén, mellé 35 szerelése, ami nem éppen “GM-csalogató” statisztika, ráadásul a 2016-os szezont idő előtt befejezte sérülés miatt. Éppen ezért talán jobban járt volna, ha még egy évet pallérozódik az egyetemen. Végül nem így tett, de az apjának sem kell érte izgulnia az első kör elején, ha maga akarja kiválasztani fiát: McKenzie-t többen is draftolatlannak várják, de jó esetben 6-7. körös értékűnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!