Connect with us

Hír

Talibnak úgy tűnik mennie kell Denverből

Beigazolódtak azok a hónap eleji sejtések, miszerint Aqib Talibot árulja a Denver Broncos. Több belsős információ szerint az idei offseasonban árulni fogják a játékjogát a többi csapat számára.

 

Talibbal a hírek szerint idén nem csak a pályán, de azon kívül is meggyűlt a baja John Elwayéknek. Az egész T.J. Ward elengedésével kezdődött, amit nem viselt jól, hiszen remekül kijöttek egymással, ráadásul félő volt, hogy több csapattársát is „lázadásra” bírja. Emiatt az öltözői hangulat nem a legjobb volt, amire ráerősített a pocsék szezon is. A hab a torta tetején a Michael Crabtreevel való bunyója volt, így hiába klasszis játékos, a szükség nagy úr, ezért távoznia kell.
A Broncosnak most egy dologra van szüksége: egy potens irányítóra. Ha ezt a szabadügynökök közül oldanák meg, akkor arra nem ártana egy kis pénz sem, ami Talib elcserélésével $11 millióval több költőpénzt jelenthet. John Elway amúgy is egy kisebb takarítást tervez, hogy azok, akik veszélyesek az öltözői hangulatra, máshol kezdjék meg a következő szezont, így több nevesebb távozóra is van kilátás. Talib mellé a pletykák szerint Emmanuel Sanders csatlakozhat a tradeable listára, elcserélésével nagyjából $5 milliót lehetne spórolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!