Connect with us

Hír

A Chiefs egy elképesztő ajánlatot kapott a Broncostól, mégis visszautasította

Több amerikai médium is lehozta, hogy John Elway egy második körös picket és Aqib Talibot adta volna Alex Smithért a Chiefsnak. Andy Reidék azonban inkább a Redskins harmadik körös pickét, illetve a corner Kendall Fuller játékjogát választották, vagyis visszautasították a liga egyik legjobb cornerét és egy 2/8-as picket.

 

 

Amennyiben valóban befutott egy ilyen ajánlat, akkor a Chiefs két okból utasíthatta el: 1. nem akart egy átlagosnál jobb irányítót a Broncosnak adni, aminek tényleg csak egy QB kellene, hogy megint PO-esélyes legyen, 2. Talib nem nagyon fért volna be a fizetési plafonba a maga 11 milliós szerződésével (meg nem kell oda egy balhés játékos). Persze a Chiefs megtehette volna, hogy elfogadja a picket aztán simán kivágja Talibot (vagy eleve nem is kéri) halott pénz nélkül, de úgy néz ki, hogy a sokoldalú és olcsóbb Fullert, valamint egy 3. körös picket többre értékeltek, mint egy majdnem elsőt és egy versenyképes Broncost.

 

Ugyanakkor a hírek szerint nem csak a Chiefs ellenkezett az offerrel, hanem maga Smith is. A Broncos ugyanis nem négyéves szerződésben gondolkodott, ráadásul a Redskins által megadott anyagi feltételeket sem biztosította volna. A Chiefs jelenleg Alex Smith elcserélésével együtt is csak 5 milliónyi cap space-szel rendelkezik, Fuller pedig két évig csak 500 ezer és 750 ezer dollárba fog kerülni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!