Connect with us

Hír

Kenny Britt, a mázlista

Kenny Britt, a New England Patriots 29 éves wide receivere a szezon legnagyobb mázlistájának tartja magát. Miután a Cleveland Browns kivágta a szezon közepén (mivel dolgozni nem volt kedve, a jó fizetés viszont tetszett neki), a New England igazolta le, és kapott is egy két éves szerződést. Nem kapott eddig sok szerepet, hiszen a Pats egymást követő három mérkőzésen az inaktív listára tette.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki más is tudta, legalábbis a feleségem biztosan, mennyire szerencsés vagyok. Boldog vagyok, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget. Azt csinálhatom, amit szeretek és olyan csapattársakkal, akikkel élmény együtt játszani. Itt megbecsülnek engem, és mindenki örül annak, hogy itt vagyok. Az igazat megvallva, már nem is gondolok azokra az időkre, amikor Clevelandben voltam. Túlságosan lefoglal az, hogy a meccsekre készüljek. Hiszen mi még játszani fogunk.

A Brownsban egyébként Brittnek ebben az évben 18 elkapása és 233 yardja volt, mindez 12 meccsen $10,5 millióért. Állítása szerint nem lepte meg, hogy ismét nem tudott egyetlen győzelmet sem összehozni előző csapata és el akarja felejteni az ott töltött időt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!