Connect with us

Hír

Fontos volt Cousinsnak, hogy fedett pályán játszhasson

Cousinsnak milliónyi (pontosabban 84 milliónyi) oka volt arra, hogy Minnesotába szerződjön és ezek közül az egyik az volt, hogy így fedett pályán játszhat az év felében. Ezt pedig hatalmas előnynek éli meg a Redskinstől távozó irányító.

 

Ez is egy volt a nagyon hosszú listán, ami amellett szólt, hogy miért lesz jó Minnesotában. Úgy gondolom, hogy a statisztikák is megmutatják, hogy jobb rendszeresen fedett pályán játszani. Én ezt egy kompetitív előnynek tekintem és nem csak irányító-szemmel a passzolás segítségeként, hanem mert így a védelemnek is jobb, hiszen bent ragad a hang a stadionban, ez pedig nagyban megnehezíti az ellenfél támadósorának a dolgát. Szerintem a US Bank Stadiumban hatalmas faktor a hazai pálya előnye és úgy gondolom, ezt statisztikák is ezt mutatják. Ez az egyike a sok előnynek, hogy a Vikings tagja lehetek.

 

Cousins eddigi karrierje során mindössze 6 alkalommal játszott dome-ban, azonban ezek voltak az egyik legjobb meccsei. Mostantól viszont évente legalább 9 találkozót fog megvívni fedett pályán, hiszen a 8 hazai mellett egyszer Detroitban is meg lesz védve az időjárás viszontagságaitól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!