Connect with us

Érdekességek

Gruden ért a 30+-os elit elkapókhoz

Nem mindenki értett egyet azzal, hogy a Raiders lecserélte Michael Crabtreet Jordy Nelsonra, Pedig Jon Gruden érti a dolgát:

 

 

 

Gruden kezei alatt olyan klasszisok játszottak, mint Tim Brown vagy Jerry Rice, de másokból is ki tudta hozni az állatot. Egy 1100 yardos és 8 TD-s átlag azért elit közeli teljesítmény, Nelson pedig két éve 14 TD-t és 1200 yardot termelt, ráadásul egy ACL után. Simán benne van még két jó év, ráadásul még nem is annyira idős, mint a fent szereplő úriemberek.

 

Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Tim Brown és Jerry Rice minden idők legnagyobb elkapói közé tartoznak és mára már Hall of Famerek, Keenan McCardell és Joey Galloway pedig tagja a mindössze 45 fős, 10 ezer yardosok klubjának. Persze kvalitásait nézne Jordy is elférne a listán (legalábbis az utóbbi kettő mellett), ráadásul pont a Raidersben lehetne meg neki is a 10 ezer yard. Csak hát 20 éve azért még más idők jártak, lassabb volt a foci, egy idős játékos jobban tudott érvényesülni, de ettől még közel sem szabad leírni a Packers korábbi klasszisát. Slot elkapóként, egy amolyan Larry Fitzgerald 2.0-ként még mindig halálos lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!