Connect with us

Hír

McDaniels: Kraft és Belichick meggyőzött a folytatásról

Miután Josh McDaniels úgy döntött, hogy az NFL íratlan szabályait és szokásait felrúgva megalázta a Coltst, segget csinált a szájából és kiváltotta az NFL-társadalom többségének ellenszenvét, most először kiállt a média elé és beszélt a dologról (ha már gyáva volt elmenni az Indianapolisban tartott combine-ra).

 

Nem voltam 100 százalékig biztos a jövőmben. Hogy mit terveznek velem a Patriotsnál, milyen szerepem lesz. Aztán beszéltem Billel és Roberttel, akik megválaszoltak minden kérdést, okot adva arra, hogy átgondoljam a helyzetet. A lehetőség, hogy az NFL legjobb tulajával, legjobb edzőjével és minden idők legjobb irányítójával dolgozhassak, egyszerűen kiváltságos vagyok, hogy mindez megadatik nekem, és amikor ezt kikristályosodott előttem, akkor feltettem a kérdést: Mi a legjobb a számomra? Nehéz döntés volt, de egyedül hoztam meg, senki sem kényszerített rá és jó döntést hoztam.

 

 

 

Tehát, McDaniels ahelyett, hogy férfiasan kiállt volna a kamerák elé és elmondja, hogy egy idióta volt, aki végtelenül rosszul kezelte ezt az egészet, elkezdett baromságokat rizsázni. Itt ugyanis nem arról volt szó, hogy a 2012 óta New Englandben dolgozó edzőnek ne lett volna szerződése és Bill Belicheckék adtak neki egyet, hogy továbbra is a legjobb edzővel, tulajjal és irányítóval dolgozhasson. Neki még egy évig élő kontraktusa volt, a Patriots nem akarta elküldeni, itt semmilyen olyan haj de új lehetőség vagy kiváltság nem volt, ami kikristályosodhatott előtte.

 

Ezzel McDanielsnek is tisztában kellett lennie, ugyanis nem hosszabbítottak vele és ígéretet sem kapott semmire (legalábbis mindenki ezt mondja, ami jó eséllyel igaz is). Ha lett volna gerince, akkor azt csinálja, mint tavaly, hogy elmegy a meghallgatásokra, majd azt mondja: köszi, inkább maradok. De hát végül is nincs ebben semmi meglepő, hisz mit várjunk el egy olyan embertől, a broncosos kinevezése után magához hívatta a franchise arcának számító Jay Cutlert és az ügynökét, 20 percig ecsetelte, hogyan küzdette fel magát Bill Belichick jobb kezévé, hogy milyen csodálatos nagy elme ő, és hogy a Patriots sehol sem lett volna Matt Cassellel, ha ő, Josh McDaniels nincs. Majd, biztos ami biztos alapon elkezdte kioktatni és kritizálni Cutlert és a képességeit, mígnem az irányító ügynöke meg nem unta az egészet, Cutler pedig az eset után csak annyit mondott:

 

Vigyél el innen. Nem érdekel hogyan csinálod.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!