Connect with us

Érdekességek

Furán dolgozott Ozzie Newsome, de végül lett új QB

Ez volt Ozzie Newsome utolsó draftja és elég emlékezetesre sikerült. Először elcserélte a 1/16-ot a Billsszel egy extra harmadik körért cserébe (igaz, beáldozva még egy ötödiket), majd az 1/22-t egy hatodik körrel megspékelve eladta a Titansnek az 1/25-ös és egy negyedik körös pickért. Mindezt úgy, hogy már 1/16-ra elvitték volna Lamar Jacksont, aki még 1/25-nél is elérhető volt, erre mit lép a csapat: húz egy tight endet! De persze kellett egy irányító, így a csapat megkockáztatta, hogy a Patriots vagy bárki más elviszi, majd a 32. helyre felcserélve, beáldozva a saját idei és jövő évi második körüket megszerezték Lamar Jacksont.

 

 

Összegezve:

  • Ravens 2018-as 1. kör -> Hayden Hurnst (TE)
  • Ravens 2018-as és 2019-es második kör -> Lamar Jackson (QB), illetve itt még megcserélték a negyedik körös pickeket is a csapatok
  • Ravens 2018-as 5. kör -> 2018-as. 3 kör
  • Ravens 2018-as 6. kör -> 2018-as 4. kör

 

Jó nem? Ahelyett, hogy a Ravens simán behúzta volna Jacksont 1/16-ra, elég nagy bizniszt hozott össze. Hogy jó lett-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga, az azonban biztos, hogy most már Baltimore-ban is ráuntak Joe Flaccóra.

 

Idén persze még biztos, hogy ő fog kezdeni, hisz esélytelen lenne elküldeni, ráadásul jövőre is csak 10 milliót szabadítanának fel 16 millió dollár halott pénz mellett. Azonban Lamar Jackson lehet az új Aaron Rodgers/Jimmy Garoppolo projekt, 1-2 éven belül ő lehet a Ravens franchise irányítója.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!