Connect with us

Hír

A Jags kivágta Strongot

A Jaguars kivágta az ACL-ből lábadozó elkapó Jaelen Strongot. A játékos még mindig csak 24 éves, de ezzel jó eséllyel vége az NFL-es karrierjének, hisz a három év alatt szerzett 330 yardjáért és négy TD-jéért aligha állnak majd sorban a csapatok.

 

 

 

Pedig Strong egy kifejezetten tehetséges elkapónak számított. Három év alatt 224 elkapást, 3750 yardot és 32 TD-t szerzett és a combine-ja is  jól sikerült a várakozásokhoz képest: 4,44-es ideje meglepett mindenkit, a 107 centis súlypont emelkedése is kirívóan jó volt. Minden adott volt tehát egy sikeres karriert futhasson be, néhány elemző szerint akár az első kör végén is elkelhetett volna 2015-ben.

 

Végül azonban csak a harmadik körben vittel el a Texans, igaz, a saját harmadik, ötödik és hetedik körüket beáldozva, de a csapat így is nagy nyertesének tűnt a dolognak még ekkor. Októberben Strong meg is szerezte karrierje első két elkapását, mindkettőt TD-ért, újoncként pedig 161 yarddal és 3 TD-vel zárt. Nem volt olyan jó, de nem is volt annyira reménytelen, azonban egy súlyos sérülés, majd eltiltás után kivágta a Texans és bár a Jaguars összeszedte, de ott is megsérült. Most pedig kereshet magának új csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!