Connect with us

Érdekességek

Közel sem biztos, hogy Jason Witten egyből HoF lesz

Jason Witten eddigi karrierje alatt 1152 elkapásból 12 448 yardot és 68 TD-t szerzett. Előbbi már most a negyedik legtöbb valaha, ami pedig a yardokat illeti, 21. az örökranglistán, az elkapókat is beleszámítva. Hall of Famer, mondhatnánk, de ez egyáltalán nem biztos, legalábbis ami a 2023-as beiktatást illeti.

 

 

Miután egy játékos visszavonul, 5 évnek kell eltelnie, hogy beválaszthassák a Hall of Fame-be. 2023-ban viszont olyan nevekre lehet majd szavazni, mint Joe Thomas, vagy ha visszavonulnak, akkor Adrian Peterson és Darrelle Revis. Ráadásul nem kizárt, hogy Antonio Gates is visszavonul (927 elkapás (20.), 11 508 yard (30.), 114 TD (6.)), aztán szakértő legyen a talpán, aki eldönti, melyikük volt a jobb.

 

A TE egyébként sem egy prémium poszt a HoF-bizottság előtt, mindössze nyolcat választottak be a hírességek csarnokába. A legutóbb a négyszeres All-Pro és háromszoros Super Bowl győztes (kettő a Broncosszal, egy a Ravensszel) Shanon Sharpe-t, de őt is csak harmadszorra, Witten pedig csak két All-Pro címet és nulla bajnoki gyűrűt tud felmutatni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!