Connect with us

Érdekességek

Új csapattársa meg sem született, mikor Vinatieri már az NFL-ben játszott

Végre eljött ez a pillanat, Adam Vinatierinek már van olyan csapattársa (kettő is), aki meg sem született akkor, mikor a kiváló rúgó már a póznák közé varrta a disznóbőröket az NFL-ben.

 

Vinatieri élete első meccsét 1996. szeptember 1-jén játszotta, egy mezőnygólt és egy extra pontot értékesített a Patriots színeiben a Dolphins elleni vereség alkalmával. A Colts most nyilvánosságra hozta a teljes keretét és abból kiderült, hogy ketten is vannak az újoncaik közt, akik meg sem születtek még, mikor Vinatieri elkezdte karrierjét.

 

 

Már tavaly is nagyon közel volt ehhez az érdekességhez a rúgó, Quincy Wilson viszont két héttel hamarabb született ennél a jeles dátumnál. Most viszont nem menekülhetett a 45 éves rúgó: a futó Nyheim Hines 1996. november 12-én, a cornerback Henre’ Toliver pedig 1996. október 21-én született, így Vinatieri már több ideje játszik az NFL-ben, mint amennyit ők éltek.

 

Ezen fiatal csapattársai pedig ott lehetnek majd, mikor Vinatieri megdönti Morten Anderson rekordját a legtöbb értékesített mezőnygól és a legtöbb szerzett pont terén az NFL történetében. A Colts rúgója 559 sikeres mezőnygólnál (még 6 hiányzik a rekordhoz) és 2487 szerzett pontnál tart (53 hiányzik a rekordhoz), így ha egészségesen végig bírja játszani a szezont, akkor minden kétséget kizárólag megdönti a Hall of Famer Anderson rekordjait.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!