Connect with us

Hír

Dante Fowler: Fejlődtem-e emberileg? Miért, börtönben voltam?

A Jaguars korábbi első körös pass rushere, Dante Fowler egymeccses eltiltással kezdi a szezont még egy tavalyi eset miatt. Akkor valaki beszólt neki a vezetési stílusa miatt, amin ő felkapta a vizet és leállt vitatkozni. A vita odáig fajult, hogy Fowler megütötte a férfit, leverte róla a szemüvegét és rátaposott, majd elvette annak bevásárlótáskáját, amit a benne lévő alkohollal együtt bedobott egy tóba. Ennek kapcsán kérdezték a játékost, hogy sikerült-e azóta emberileg fejlődnie, csak annyit mondott:

 

Miért, börtönben voltam? Na ugye!

 

 

Technikailag egyébként volt börtönben, 650 dollár óvadékért cserébe szabadult, de tény, hogy nem követett el olyan súlyos dolgokat, mint sok társa. Ettől függetlenül természetesen jár neki az eltiltás, ő pedig mindezt elfogadja és hálás érte, hogy a liga meghallgatta az ő verzióját is, hisz lehetett volna rosszabb is.

 

 

Fowler 24 éves lesz nem sokára, korábbi 1/3-asként pedig eddig óriási csalódás. 32 meccsen játszott három év alatt, egyszer volt kezdő, összesen 12 sackje van, a Jaguars pedig nem hívta le az 5. éves opcióját. Igaz, őt ez sem érdekli, ha szabadügynök lesz márciusban, akkor az lesz. Kíváncsian várjuk, mire lesz ez a hozzáállás elég számára a továbbiakban.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!