Connect with us

Érdekességek

AJ Green elég fiatalnak érzi magát, hogy még Hall of Famer karrierje lehessen

AJ Green már 30 éves, ő az egyik legidősebb a Bengals csapatában, de ez egyáltalán nem bosszantja, sőt: a hosszú távú célja, hogy bekerüljön a Hall of Fame-be. Elvileg lehetne is rá esélye, hisz nála jóval rosszabb statisztikákkal is választottak már Hirességek Csarnokába játékost, bár az nem ma volt.

 

 

Green jelenleg 556 elkapásnál és 8 213 yardnál tart, előbbi a 97. legtöbb, utóbbi 87. Egy ilyen passzorientált ligában ez nem jelent semmit, a 10 ezer yard pedig jó eséllyel DeSean Jacksonnak és Demaryius Thomasnak is meglesz, ők pedig szinte biztos, hogy nem lesznek Hall of Famerek. A hét év alatt szerzett hét Pro Bowl jól néz ki, de All-Pro címből csak kettő van neki, az is második csapatos.

 

Soha nem volt első sem TD-kben, sem elkapásokban, sem elkapott yardokban egy adott évben. Soha nem nyert Super Bowlt, sőt még csak rájátszásmeccset sem, és nem megbántva a Bengalst, de nem biztos, hogy ez változni fog a közeljövőben. Ráadásul az egyetlen aduját is elveszítette 2016-ban, amikor nem hagyták pályára lépni: 10 meccs alatt csak 964 yardot szerzett, így még azt sem tudja elmondani, hogy ő az első és egyetlen, aki karrierje első hat évében (ami már hét lenne) mindig legalább 1000 yardot szerzett.

 

 

Ha feltételezzük, hogy nem alkot már nagyot a rájátszásban és a Super Bowlban, akkor gyakorlatilag csak a statisztikák maradtak számára. Ha példásan viselkedik a pályán és azon kívül, egész karrierjét a Bengalsban játssza le, valamint lesz mondjuk 14 ezer elkapott yardja, akkor nem kizárt, hogy negyedik-ötödik nekifutásra összejöhet neki az arany zakó. Bár erre azért nagy pénzben ne fogadjunk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!