Connect with us

Hír

Johnathan Cyprien el van átkozva Tennesseeben

Bekövetkezett az, amitől a legjobban féltek a Titansnél. A szerdán sérülést szenvedő Johnathan Cyprien ACL-szakadást szenvedett, ami miatt számára máris véget ért a 2018-as szezon.

 

 

A 28 éves safety nem teszi ki az ablakba a Tennesseeben nyújtott éveit, az egyszer biztos. A tavaly a csoportrivális Jaguarstól távozó játékos egy breakout szezon után érkezett Nashville-be, ami a szerződésén is meglátszott (4 év, $25 millió, $9 millió garantált). Szükség is volt egy jó strong safetyre a csapatnak, ám ezt nem tudta nekik elhozni Cyprien. A 2017-es szezon nyitófordulójában rögtön megsérült, ami miatt a következő 6 héten nem állt a csapat rendelkezésére. Visszatérését követően pedig elég gyenge játékot tudott felmutatni, ami miatt sorra kapták róla az elkapásokat (29/41), yardokat (375), TD-ket (3).

 

Számára tehát kérdőjelessé vált a folytatást a Titansnél. Bár még lenne két év hátra a kontraktusából a szezon végén, nem biztos, hogy ezzel élnek is a csapatnál. Jövőre ugyanis $1,5 millió halott pénz benyelése ellenében $5,250 milliót felszabadíthatnak a salary capből, ami egy 29 éves, sérülésből visszajövő, rosszul játszó safetyért ajándék hely lehet a fizetési keretben.

 

A pótlásáról Mike Vrabel főedző igyekszik mihamarabb gondoskodni. Mivel a rosterük elég szűk a safety poszton, ezért a szabadügynök játékosok közül szemezget. Kenny Vaccaro, Eric Reid és Mike Mitchell már repült is Tennesseebe egy próbajáték erejéig, vélhetően közölük fognak valakit leigazolni Cyprien pótlására.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!