About the author

9 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Érdekes, hogy ezt a statisztikát nem osztottátok meg amikor pörgött a komment szekció (és az emberek 90%-a elkönyvelte, hogy túlértékelt Kirk kapitány), hogy milyen igazságtalan volt Cousint (átmenetileg) a legjobban fizetett QB-vá tenni, mert mennyire nem bizonyított.

 2. 2

  Repatarurgyán

  Ott az volt a ciki,hogy teljesen garantáltan kapta meg.
  Azt meg már csak félve jegyzem meg, hogy nem érzem nagy szükségét a vikingsben cousins-re.
  Keenum azért ráérzett náluk a játékmenedzselésre…

 3. 3

  renningan

  Ezt a statisztikát ma találtam :( az amcsikat hibáztasd, hogy lassúak, nekem nincs annyi időm, hogy mind a 32 csapat támadófalemberienek sérülését átnézzem :D

 4. 4

  acsdav2

  1. Pont ez a fajta szerződés lenne logikus és követendő példa. Manapság kötnek egy 5 éves szerződést és a játékosok mennek 3 év után reklamálni, hogy ez így kevés és új szerződést akarnak, holdout stb. Cousins aláír 3 évre, teszi a dolgát és 3 év után újra leülnek tárgyalni. Ha megegyeznek akkor folytatják, ha nem, akkor elválnak útjaik békével. Nincs harag, nincs hiszti.
  2. Lehet benne igazság. Valószínűleg féltek tőle, hogy kifutott szezon volt Keenumtól. Szerintem valahol érthető a dolog.

 5. 5

  csak ezt ne

  Cousins nem volt rossz, azt senki sem mondta, de a kiemelkedőtől is messze volt. Közepes. De úgy, hogy minden évben voltak remek meccsei meg pocsék meccsei is. A pénz meg nem átlagos volt, szerintem van ok az aggodalomra vele kapcsolatban, hogy mekkorát homorít majd. Nem bánnám, ha tévednék, mert akkor egy nagyon komoly csoport lehet az NFC North.

  Ez a sack stat nem annyira rémisztő, tavaly valóban nagyon rájárt a rúd a Redskins O falra, ez kétségtelen, a másik kettő nem volt vészes. Cousins 3 év alatt 90 sacket kapott, TB 88-at, szegény Russel Houdini Wilson 129-et.

 6. 6

  Fetyke

  Azért a szezon végére Keenum kicsit elfogyott…

 7. 7

  Fetyke

  Hát a csapat achilles-sarka már eleve a támadófal volt. Ehhez képest Sparano elment örökre, Elflein eleve PUP listán kezdte a szezont, most Easton kidőlt egész szezonra és Remmers is szedett mér össze sérülést. Szép kilátások…

 8. 8

  Repatarurgyán

  Meglehet,viszont 13-3 lett a vége.

 9. 9

  Repatarurgyán

  Akit véletlen érdekel:
  Streamek a mai meccsekhez:
  http://www.wiz1.net/schedule

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team