About the author

8 Comments

 1. 1

  Arnold Patsenegger

  Készül Baker Mayfield…. ??

 2. 2

  Repatarurgyán

  Ja most még megúszta Osweiler,de megkapta a nyakára Luke Falk-ot … :”D

 3. 3

  WillTraveler

  Tiszteletbeli említést érdemel: Kevin Hogan.
  Ha jól emlékszem egyszer kezdett a Brownsban. A preseasont a Redskinsben töltötte, most pedig a Broncosban Chad Kelly mögött 3. számú QB.
  Ha Osweilert (soha nem kezdett a Brownsban) és Hogant is félnek vesszük (jelenleg nem második számú), akkor meg is van a liga negyede :)

 4. 4

  csak ezt ne

  Ez persze kisebb részben szól a ligáról, nagyobb részben a Browns korábbi minősíthetetlen döntéseiről.

  Colt McCoy, Cody Kessler, Brandon Weeden, DeShone Kizer a Browns saját választásai. Egyikük sem bizonyította (eddig), hogy NFL kezdő szintű játékosok. Talán Kizernek még van esélye erre, a többiek max. cserék lesznek már. Egy első, egy második és két 3. kör bánta.

  McCown kis túlzással már mindenhol játszott (10 csapat szerződtette az NFL-ben), ahol igazi lehetőséget kapott többnyire megfelelt, a Brownsban is. Igaz győzni vele is csak egyszer sikerült, de az ő teljesítménye szerintem nem volt túl rossz.

  Hoyer Pats backup volt most is az, közben a Clevelandben 2014-ben volt egy elég rossz idénye, 7-7-nél váltották fel Johnny Manziellel. Azóta 50 meccset játszott a Browns és négyet nyert meg ezek közül. Aztán a Texansban és a 49ersben is megmutatta, hogy gyenge közepes NFL irányító így került vissza a kiinduló állomásra.

  RGIII és Osweiler története közismert. A Browns csak egy apró kitérő volt az esetükben.

  Az alábbi irányító választások és igazolások közül egyedül Osweiler volt logikus döntés, hisz lényegében egy draft cetli vásárlásáról szólt az üzlet. Az összes többi elhibázott lépés volt.

  Most sok-sok év durva mellényúlásai után a jelenlegi irányító párosban nagyon is látom a felemelkedés lehetőségét, viszont ehhez elengedhetetlennek érzem a HC cserét.

 5. 5

  C64forever

  Ez megint egy annyira félre vezető szalagcím, hogy néha tényleg azt gondolom, hogy nektek a Borsnál vagy a Bliknél kéne dolgoznotok :D a cím totál arra utal mintha ezeket mind a Browns draftolta volna, erre olyanok is vannak benne akik épp csak megfordultak a csapatnál. És mi ez a vastagon kiemelt szöveg, mintha az említett játékosok a liga kiválóságai lennének, bezzeg a Borownsnak nem voltak jók, arról nem beszélve, hogy nem feltétlen azért lettek elcserélve mert nem voltak elég jók a csapatnak.

 6. 6

  katonadani

  Nehogy már ez Bors meg Blikk szintű clickbait legyen… akkor olyat írnánk, hogy NEM HISZED EL HOGY MILYEN JÓK A BROWNS KORÁBBI IRÁNYÍTÓI!!!!!!!

  A cím pontosan arra utal, ami írva is vagyon a cikkben, azaz hogy a Brownsban játszott a liga csereirányítóinak negyede. A vastagított szöveg pedig arra akartam utalni, hogy ezek a QBk arra sem voltak jók, hogy a Brownsban megmaradjanak, ellenben egy balszerencsés snapre vannak attól, hogy sokkal nagyobb presztízsű csapatoknál legyenek kezdők.

  Tényleg nem tudom, hogy lehetett volna “kevésbé blikkes” címet adni, ami nem rohadt hosszú vagy rohadt unalmas. “Nyolc csapatnál is olyan csereirányító van, aki valaha egy pillanatra is megfordult a Brownsban.” Így jobb lett volna? Vagy nem tudom mit vártok el tőlünk ilyen szempontból. Próbálunk érdekes címet adni, hogy el is olvassák az emberek a cikkeinket és ne csak magunknak írjunk. Szerintem ez egyáltalán nem összetévesztedő azzal, hogy bármit megcsinálunk azért, hogy kattintsatok, félrevezetünk mindenkit és tartalom nélküli cikkeket gyártunk, mert ebből rohadt sok bevételünk lenne.

 7. 7

  C64forever

  Mondjuk ha nem így fogalmazol, a Browns ADJA azokat az irányítókat, akik egy két meccsen játszottak a csapatban, vagy megfordultak a TC-ben, ez nem félrevezető?! Aha értem… A vastagon szedett részről meg csak annyit, hogy mint írtam is, és lehet ez meglepő, de nem feltétlen azért küldték el őket mert nem voltak elég jók, kezdőnek legalábbis semmikép, de itt kb úgy jön le mintha bezzeg most mekkora királyok, mert cserék, és őket csak egy snap választja el attól, hogy kezdők legyenek, amúgy ez is ötös, sokkal magasabb szintre emeli így státuszukat, mintha szimpla csereirányítóként beszélnénk róluk. Szóval erősen félreértelmezhető, mondhatnám hatásvadász lett, és ezt te is pontosan tudod szerintem :D

 8. 8

  Repatarurgyán

  Nem mellényúlásokról van szó,hanem hihetetlen sok összegyült böszmeségről.
  Például ha annak idején manzielt már az elején nyakonverik és megmondják neki hogy “viselkedsz,vagy repülsz”,akkor nem lett volna bust.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team