Connect with us

Hír

Ismét Jamies Winston a Buccaneers kezdője!

Folytatódik a Buccaneers irányítókeringője, hiszen újra kezdőt váltanak és ismét berakják Jameis Winstont Fitzpatrick helyére a 12. fordulós 49ers elleni összecsapásra.

 

 

Úgy tűnik az a Bucs terve, hogy első körben megvárják, amíg rosszul lesznek az adott héten kezdő irányítójuktól a sok interception miatt, bedobják csereként a másikat, aki a második félidőben hősiesen visszajön és szorossá teszi a meccset (azért persze veszítenek), aztán a következő héten már ő fog kezdeni, hiszen “az előzőnél nem lehet rosszabb”. És ezt lehet ismételgetni az egész szezonban.

 

A szezont ugyebár Winston eltiltással kezdte, így jöhetett Fitzmagic, aztán mikor a mágia elfogyott, jött újra Winston. Ő a nyolcadik héten dobott négy interceptiont, így ismét Fitzpatrické volt a terep, hogy aztán egy három-interceptionös meccsel ismét leírja magát és visszatérhessen a korábbi 1/1-es.

 

A Buccaneers az utóbbi nyolc meccséből hetet elbukott, az irányítókeringőnek pedig úgy tűnik sosem lesz vége. Legalábbis addig, amíg év végén mindenkit ki nem rúgnak…

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!