Connect with us

Hír

A szakmai stáb marad Jacksonville-ben, Fournette már nem biztos

Ahogy arra számítani lehetett, a Jaguars 2019-re is kitart Doug Marrone főedző és Dave Caldwell general manager mellett, noha a koordinátorok és pozíciós edzők terén lehetnek változások. Mint ahogy akár a játékoskeretben is távozhatnak meghatározó figurák.

 

 

Leonard Fournette két éve a támadójáték megváltójaként érkezett az első kör negyedik választásaként, tavaly miatta (is) fizettek Andrew Norwell guardnak egy valag pénzt, amivel továbbra is a futójátékkal húzták volna fel Bortles gyenge passzjátékát, most pedig mindez semmissé válhat. Tom Coughlin a Texans elleni vereséget követően arra panaszkodott, hogy rettentően csalódott Fournette és T.J. Yeldon magatartásában, amiért szinte le se szarták a meccsen történteket. Yeldon amúgy is szabadügynök lesz, így rajta nem tudnak retorziót venni (mondjuk labdacipelést nem kapott tegnap), de a korábbi LSU szupersztáron annál inkább.

 

A Jaguars vezetősége arról informálta a játékost, hogy a legutóbbi eltiltása miatt az összes fennmaradó garantált tartalmat semmissé tették a szerződésében. Ez ugyebár november végén történt, amikor a pályán átszaladva kezdeményezett szóváltást Shaq Lawsonnal a Bills elleni meccs alkalmával. Az akkor kiszabott 100 ezer dolláros büntetés semmi volt ahhoz képest, hogy a Jags döntésével 7,1 millió dollárnyi összeget bukott – ami igazából annyit takar, hogy ez eddig garantált összeg volt a szerződésében, most pedig feltételes lesz. Ezzel pedig lehetővé tette a csapat, hogy a futót akár elcserélje, akár kivágja bármilyen veszteség nélkül, és egyre valószínűbb forgatókönyvnek tűnik, hogy az offseasonben meg is teszi mindezt. Ugyanakkor az nem biztos, hogy a Jaguars jogosult egy ilyen lépésre, ami miatt Fournette akár perre is viheti a dolgot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!