Connect with us

Hír

Adam Gase-t nevezték ki a New York Jets főedzőjének!

Adam Gase nem megy messzire, már ami az NFL divízióit illeti, ugyanis a Miami Dolphins után a New York Jets csapatához szerződik főedzőnek. Gase hat alkalomból ötször megverte a Jetset a Dolphinsszal, így biztosan jó benyomást tett a nagy almában. Ő a Jets első olyan főedzője Bill Parcells óta (1997), akinek már van korábbi főedzői tapasztalata.

 

 

Sam Darnold állítólag tevékenyen részt vett a főedzőkeresésben és támogatta Gase kinevezését. Védőkoordinátorként Vance Joseph érkezhet a csapathoz, amennyiben nem kapja meg a Bengals főedzői állását – Gase és Joseph együtt dolgoztak Miamiban 2016-ban. Az újonnan kinevezett főedző pedig hozza magával Dowell Loggainst is Miamiból támadókoordinátornak, szóval kialakul egy New York Dolphins a jelek szerint.

 

Nagyon vegyes érzelmekkel fogadták a Jets szurkolói ezt a kinevezést, de azért inkább a negatív hangulat dominált. A szakértőket is megosztja Gase, illetve a Jets döntése.

 

Ezzel az is eldőlt egyébként, hogy Mike McCarthyt nem látjuk az oldalvonal mellett 2019-ben, kiüli az évet a Packers korábbi főedzője.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!