About the author

41 Comments

 1. 1

  Sestertius

  Tehát a Steelers nehezebb ellenfél mint a Ravens vagy a Browns :D :D

 2. 2

  Csabesz20

  Szerintem a Pats lehoz egy szokásos 13-3as vagy 12-4es szezont, amiből 2 L az első 4-5 fordulóban lesz.

 3. 3

  wolandrule

  Úgy van. A Browns még egy massza, a Ravens a védelmében bízhat, simán a Steelers a csoport esélyese. Emellett velük az első fordulóban játszik a Patriots, ez növeli az esélyeiket, Alex Smith felpakolt 40+ pontot pár éve a nyitómeccsen.

 4. 4

  cshemiv8

  Nem kell logikat keresni egy zakoban,ha úgy vesszük az ősszes tavalyi L az volt mert playoffba be nem jutoktól kaptunk ki gyenge játékkal.Az nfc east meg amúgy is mumus,byerol is volt sok zakonk az se gari mar semmire.A vasas is meglephet első körben.Lassan megint 16-0at var a kozvelemeny a csapattol es még egy meccset sem láttunk?

 5. 5

  katonadani

  Eagles is bye-ról jön, ráadásul emlékezzünk mi történt a legutóbb, mikor 2 hete volt felkészülni egymásból a két edzői stábnak :O

 6. 6

  cshemiv8

  Emlékszem a 15ös szezonnyito sem volt egy diadalmenet ellenük bár be lett húzva a két B meg Williams szetszopatta a vedelmet?Igaz velük már nem kell számolni

 7. 7

  Sestertius

  LOL

 8. 8

  Vicgeordie

  szerintem ezt kanyar nélkül aláírná bármelyik Patriots-szurker :) (de nem lesz így, sztem is egy klasszik 12-4 kerekedik majd ki belőle)

 9. 9

  Zoltán Debreczeni

  Csak 2 meccs (Miami) lesz ex Pecc edző ellen. Tibi karrierátlaga 12,4-3,6.
  Tavalyi alapszakasz downyear volt. Erősödött a csapat.

  Bízzunk a 13-3 ban.

 10. 10

  vabu

  Tipikus más szemében a szálkát sajátjában a gerendát sem veszi észre.

 11. 11

  Tamás

  Egyébként sem lenne…

 12. 12

  Antal Kovacs

  szerintem meg a 12-4-et aláírná bármelyik nem Patriots-szurker :)

 13. 13

  conspiracy theory

  Ha egy kicsit objektíven próbáljuk nézni a dolgot, TB, meg JE is lehet legalább akkora kérdőjel. Októberig egészen biztosan várni kell arra, hogy kiderüljön, hogy van-e bennük még egy szezon.

 14. 14

  Tom in Black

  A Pats is nyert SB-t pl. helmet catch-el, vagy incomplete pass-ből adott TD-vel, vagy mi? Csak kérdem… Szívesen veszem, ha sorolod a kétes bírói ítéleteket a pályán, amik konkrétan pontszámban befolyásoltak egy döntőt a Pats javára, mint a Clement TD, ami konkrtéan pontszerzés helyett turnover on downs lett volna.

 15. 15

  Vicgeordie

  nem kell ezen pörögni. igen, azon a döntőn nagyrészt a kárunkra tévedtek a zebrák, de így is megérdemelten nyert az Eagles. pont.

  engem csak az szokott felcseszni, amikor az ultimate érv az, hogy egyébként is a Patriots-drukkerek maradjanak csöndben csalás/bírói tévedés témában, mintha bármi köze lenne korábbi vélt vagy valós tévedéseknek az épp aktuálishoz :) ezt valamelyik amerikai Eagles-fan site maxolta ki még tavaly, ahol a Philly-special illegal formation-je kapcsán az volt a konklúzió, hogy lehet ugyan hogy hibás ítélet született, de a bíró kifejezetten engedélyt adott Jeffrey-nek a hibás felállásra (nem értem amúgy, hogy ez miben befolyásolja a tényt, hogy rossz ítélet született) és egyébként is annak a csapatnak a szurkolói ne hömbölögjenek, akiknek a dinasztiája egy bírói hibára épült! :D (gondolom a Tuck-rule-ra gondolt a kedves, de nem túl okos szerző:)

 16. 16

  wolandrule

  Túl van hype-olva a Browns, azért a “minden szempontból a csoport esélyesei” hatalmas túlzás. Új edző, a fél csapat kicserélődött, semmit nem láttunk tőlük még néhány tét nélküli meccsen kívül. A Steelers miért is van szétcsúszásban? Egy rossz szezon ne vigyen félre, nem véletlen uralják a csoportot már több mint egy évtizede. Szerintem jót tett Bell és Brown távozása, én főcsoport döntőbe várom őket.
  Arra van egy tálca söröm, hogy a Browns előtt végeznek. :)

 17. 17

  acsdav2

  3. kísérletre jött a Clement TD.

 18. 18

  wolandrule

  Köszi, hogy ilyen velősen kifejtetted, hogy miért is esélyesebb a Browns idegenben, a Ravens pedig otthon, de novemberben a Patriots ellen, mint a Steelers az első fordulóban. Az első meccsen legendásan szar a védelem, az év végén pedig a legjobb statisztikája van a Patriotsnak.

 19. 20

  vabu

  1.Nem ezen múlt , akkor múlhatott volna rajta ha ez lett volna az utolsó Eagles támadás és a Pats nem tud visszatámadni, de vissza tudott, sőt a labdát is eladták.
  2. Az Eagles siker jogosságát akkor sem tudjátok aláásni bármennyire is akarjátok.Nem csalással és nem is az esetleges téves bírói ítéletekkel nyertek a sasok, hanem megérdemelten.
  3.A téves bírói ítéletek sohasem kizárólag egy csapatot sújtanak, hanem ezek általában egy hosszú szezon során kiegyenlítik egymást.Akkor sem elegáns erre hivatkozni, amikor ESETLEG tényleg ezért esik ki valaki. (lásd NO, megértem Sean Payton keserűségét, de utána lett volna lehetőség még a Saintsnek hogy megnyerjék a főcsoportdöntőt.)
  4. Az a baj veletek Pats fanokkal – TISZTELET A KIVÉTELNEK – hogy – köszönhetően az elmúlt évek sikerességének – olyan magas lovon ültök, hogy a maradék 31 csapatot nem látjátok és nem is akarjátok néha. Brady az Isten, BB a másik, akik mindig minden esetben jót húznak, jól draftolnak, és aki esetleg kritizálni meri őket – legyen az egyszerű szurkoló vagy itteni szerkesztő- úgy nekitámadtok hogy kő kövön nem marad. Mérsékletességre intelek benneteket, meg arra, hogy van rajtatok kívűl 31 csapat aki a rajtig biztosan ugyanannyi eséllyel indulnak a Lombardi trófeáért mint ti és ugyanúgy- sem jobban sem kevésbé – sújtják őket sérülések és rossz/jó ítéletek mint titeket.

 20. 21

  acsdav2

  Na ne. Szerinted a Browns nem a csoport esélyese?

 21. 22

  katonadani

  állom, azaz szerintem a Steelers nem végez a Browns előtt

 22. 23

  acsdav2

  Bocsi, félre olvastam :D

 23. 24

  acsdav2

  A lényeg, hogy azzal abszolút egyetértek, hogy a Pats ellen vagy egy hype ami mindig azt hangsúlyozza,hogy a Patsnek szerencséje van a bírói ítéletekkel.

 24. 25

  wolandrule

  Rendben. :)

 25. 26

  wolandrule

  Szerintem meg a 4. pontod ordas nagy sztereotípia, ritkán olvasok itt teljesen eszetlen Pats kifakadásokat, ennek ellenére mindig jön ez a mantra.

 26. 27

  Sestertius

  szívesen ;) nehéz mást írni ilyenekre..
  (mellesleg nem írtam, hogy bármelyik csapat is esélyes lenne a pats ellen… szóval ezt nem tudom honnan vetted)

 27. 28

  Walter Mitty

  Minek ragozni: a New England az NFL Bayern Münchenje.
  (Mindig ellene csal mindenki, és ezért nem nyer soha semmit.)

 28. 29

  kitalaltnev

  Ráadásul a marihuána várható legalizálását is elintézik Gordon miatt. Basszus, kiadjuk a franchise legféltettebb műhelytitkait! :o

 29. 30

  kitalaltnev

  Ráadásul a marihuána várható legalizálását is elintézik Gordon miatt. Basszus, kiadjuk a franchise legféltettebb műhelytitkait! :o

 30. 31

  Antal Kovacs

  Az a massza úgy ment 5-3-at az edző csere után az utolsó 8 meccsen, hogy kikaptak a Kansas-től otthon (AFC döntős csapat, új edző első meccse), a Texans-tól idegenben (PO csapat) és a Ravens-től idegenben (PO csapat, ráadásul ott a Ravens-nek kellett a meccs, a Browns-nak meg nem volt tétje). Ettől még a Pats lesz a favorit, de ez a Brown-s már nem a 0-16 Browns, sőt én őket tenném jelenleg az AFC North élére.

 31. 32

  kitalaltnev

  12 W-nél több igazi ajándék. Telis-tele a csapat vénemberekkel és draft-szökevény újoncokkal, továbbá idén sem fogunk tudni csalni.

 32. 33

  csak ezt ne

  11-5 és 14-2 között bármi megeshet, ezen az intervallumon kívül már meglepetés lenne. Nyilván a valós erőviszonyokról, a sorsolás tényleges nehézségéről még meglehetősen homályosak az elképzelések. A jól felkészített csapatok mind SB esélyesként tekintenek magukra és az elején minden csapat nagyon veszélyes, ráadásul, még nem lehet úgy felkészülni belőlük, ahogy a szezon második felében. Aztán jönnek az elemzések, a sérülések, a formaingadozások. A jó csapatok javulnak és stabilizálódnak, a gyengék kezdenek elhullani.

  A Browns, – a keret alapján valamennyire jogosan -, most nagy csapatként van nyilván tartva, a Steelers gyengécskeként. Aztán simán lehet, hogy idén is fordítva lesz. Az NFC Eastben a Washington fekete ló, a Giants most reménytelennek tűnik, az Eagles és a Cowboys viszont kemény diónak. De nem lepne meg, ha ez is borulna.

  A Pats ellen az utóbbi években az volt a stratégia, hogy a csoportmeccsek zömét a végére tették, hogy ne dőljön el hamar a csoport. Idén -, gondolom az idény eleji bizonytalanságokat és a Pats már-már hagyományos lassú kezdését is figyelembe véve fordítva csinálták. Így a szeptember most fontosabb lesz, és nem is leszünk olyan tompák az elején, mint az elmúlt pár évben, erre fogadni mernék. A többi teljesen bizonytalan még.

 33. 34

  Wyatt

  nekem a Texans furi itt, mint nehezebb csapat, a Steelerst követő 9. Ha még az első 4 héten van, akkor oké, bár tavaly az 1. fordulóban sem volt egy másodpercig sem kérdés, de előtte azért bőven benne volt a zakó, de az idény második felében azért ez nem szokott kérdéses párharc lenni. Kilencből amúgy is csak egyet nyert a Texans, amikor Brady leggyengébb évét hozta (ACL után), és az utolsó fordulóban már fix volt a PO

 34. 35

  Everlast77

  Ne ez egy higgadt vélemény, köszi!

 35. 36

  Everlast77

  12-4 aláírva, mondjuk második kiemelés, AFC döntőnek örülnék, onnan meg bármi lehet, a fogadóirodák meg kapják be :)
  Amíg a Brédy tolja, én örülök minden meccsnek!

  Go Brédy!

 36. 37

  Laca

  mekkora mazli hogy toljak a sporik a steelerst!

 37. 38

  Laca

  a nem volt olyan hogy ellenuk tevedtek volna, viszont szinte mindig a javukra , szerintem arra utal ebben hszben is :D
  de ja whatever

 38. 39

  Laca

  akkor ugy fogalmazok, hogy meg szerencse, hogy a fontos meccseken toljak a steelerst!
  de az analogiad alapjan az nfl szempotjabol fontos csapatokat toljak, szoval ez nem steelers specifikus, csak mivel utalod oket, ezt emelted ki :D

 39. 40

  Laca

  non taken, legkozelebb jobban figyelek

 40. 41

  Laca

  azon rohogok, hogy sok csapat elonyere es kara tevedtek mar a birok, tettek ezt figyelmetlesegbol vagy felso nyomas miatt, de te itt kiemeled a steelerst, mert utalod oket. nincs ezzel semmi baj.
  TUTI biztos hogy eddig az o elonyukre tevedtek a legtobbet a ligaban.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team