About the author

10 Comments

 1. 1

  Bandi

  Inkább a 45-höz

 2. 2

  wolandrule

  A sorsolásuk bitang, nem lesz Hill, nincs már Hunt, van róla egy szezonnyi anyag, így az ösztönös zsenije mellett is kiismerhetőbb. Szóval 27 környéke inkább, a PO se lesz meg szerintem, vagy csak csücskösen.

 3. 3

  renningan

  Mondjuk a 27 sem kevés :D én 30 körülre tenném, az úgy reális egy top irányítótól.

 4. 4

  Rynald

  Melyik 2 fogja elvenni tőlük a playoffot a Ravens, Steelers, AFC South csapatok közül?

 5. 5

  Arnold Patsenegger

  A 40 meglesz.

 6. 6

  wolandrule

  Szerintem csoportgyőztes lesz a Patriots, a Steelers, a Colts (bár az a csoport megjósolhatatlan), és a Chargers. A Wild card helyekért megy majd a Chiefs- Jags- Texans- Browns négyes.

 7. 7

  csak ezt ne

  Szerintem Mahomes korszakos irányító lehet. Filmezhetik napestig, kiemelkedő marad, csak meg ne sérüljön. Az bőven lehet, hogy az 50 nem lesz meg, mert nem egy csúcs amúgy a Kansas O állomány. Az is nagy kérdés, hogy mennyire marad kreatív a play hívás, mert Reed is komoly szerepet játszott Mahomes szárnyalásában. Ebben bízom, hogy ez megmarad, és pont annyit tudnak korrigálni a rendszeren és a játékokon, amivel megkontrázzák az elemzéseket. Most állítólag van egy gyors újonc, aki eséllyel pótolhatja majd Hillt, mert azért remélem őt csak-csak kirúgják végül. Úgyhogy 40 felett lesz a vége szerintem, és nem lepne meg, ha elérné ismét az 50-et is.

 8. 8

  cshemiv8

  Ez a pali ha nem dobja meg akkor megfutja:D Személyzetén sok fog mulni.Kelce kap e akkora figyelmet mint Gronk,nah meg mi lesz Hillel.

 9. 9

  cshemiv8

  Vigyázó szemetek Oaklandra vessétek:D

 10. 10

  Zoltán Debreczeni

  Nemá! Pecc, Browns, Chargers, Colts és Jecc, Texas.

  A North nem valószínű, h ad WC-t, ha kiegyensúlyozott. Márpedig a Vasas Barna, Varnyú trió eléggé 10-6/9-7/8-8 szagú csoportot mutat.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team