Connect with us

Hír

Watson örül, hogy a vezetőség végre megpróbálja őt megvédeni

Deshaun Watson rövid karrierje alatt rengeteget volt már a földön, a legtöbbet sackelt irányító volt az elmúlt két évben. A Texans nem sokat tett azért korábban, hogy megvédje irányítóját, a liga egyik, ha nem a legrosszabb fala dolgozott Watson előtt. Idén végre próbálkoztak a drafton, az első körben a sokak által későbbre várt Tytus Howard érkezett az Alabama State-ről, majd a második körben Max Schwarping a Northern Illinois-ról. Watson pedig nem meglepő módon örül ennek a fejleménynek.

Mindig találunk utat, hogy jobbak legyünk. A front office pontosan tudja, hogy mit akar tenni a szervezettel és hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy a következő lépcsőfokra lépjünk. Pontosan tudtam, hogy mit szeretnének a drafton csinálni és hogy mit szeretnének a jövőben csinálni. Draftoltunk két fiatal srácot, akik jönnek és versenyeznek majd, akik imádják a focit és akik azért jönnek ide, hogy tanuljanak. Ezt megtehetik majd a veteránoktól és így folyamatosan próbálunk majd jobbak lenni.

A két fiatal tackle mindenképp segíteni fog Watsonon, habár egyiküket sem gondolták előzetesen a szakértők azonnal kezdethető, biztos játékosoknak. A fal javulása mellett Bill O’Brien is segíthetne irányítóján a gameplannel és a játékhívásokkal, illetve Watsonnak is gyorsabban kell szabadulnia a labdától, jobban kell észrevennie, hogy honnan érkezhet a nyomás annak érdekében, hogy minél kevesebbet kelljen a földön a hátán fekve töltenie.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!